Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Toader, catre Kovesi:  Spuneti ca totu-i perfect. V-am contrazis in scris

Toader, catre Kovesi:  Spuneti ca totu-i perfect. V-am contrazis in scris

Autor:

Dupa ce fiecare dintre parti si-a prezentat argumentele, in chestiunea propunerii vizand suspendarea sefei DNA, ministrul Justitiei i s-a adresat direct Laurei Kovesi.

 

ministru 2 1 350x149 Toader, catre Kovesi:  Spuneti ca totu i perfect. V am contrazis in scrisCareia s-a transmis ca nu a fost convins de pledoatia sustinuta de sefa DNA in cadrul sedintei de marti a Sectiei pentru procurori de la CSM. “Discursul dumneavoastra poate fi seducator, convingator daca-l faceti in fata celor care nu se picep deloc”, a inceput prin a spune Toader, inainte de a face din nou referire, la fel cum a facut inca din momentul in care s-a adresat prima oara CSM-ului, in sedinta de marti, ca spera ca “adevarul va iesi la suprafata”, pentru ca “societatea are nevoie sa cunoasca adevarul”.

“Pe mine nu m-a convins nimic din contra-argumentatia dvs (…) nu e posibil sa fim diametral opusi – tot ce spun eu nu-i bun, tot ce spuneti dvs e bun (…) sigur, nu va judeca doar Sectia de procurori, vor judeca romanii, societatea in general, convingerea mea este ca adevaarul iese la suprafata (…) dvs spuneti ca totu-i perfect (…) v-am contrazis in scris, pe cele notate in raport (…) maine aveti bilantul (… )si pana maine trebuie sa-mi trimiteti Raportul si nu-l am. (…) Sigur nu voi veni, pentru ca eu vin acolo sa ma uit la dvs. ca ministru al Justitiei, fara sa va indepliniti obligatia din lege, sa-mi dati raportul. Sunt convins ca dezbaterea abia incep si nu se termia aici”, a conchis ministrul, inainte ca sefa DNA sa intervina, pentru a-si pune punctul de vedere.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!