AcasăNewsToader: Astazi nu plec de la Minister pana nu raspund la toate...

Toader: Astazi nu plec de la Minister pana nu raspund la toate intrebarile

Pana sa ajunga marti dimineata in biroul sau de la minister, Tudorel Toader a tinut sa faca o clarificare – si anume ca in cazul procurorului general nu a facut referire la mapa profesionala, ci la dosarul de candidatura. 

In asteptarea documentatiei pe care anuntase inca din ziua precedenta ca o va face publica marti – si anume procedura si graficul de numire a celui care ocupa postul de procuror general si continutul dosarului de candidatura a lui Lazar – ministrul Justitiei a asigurat ca azi nu va pleca de la Ministerul Justitiei pana nu va oferi toate raspunsurile. „Unii se baga in vorba (…) Eu am vorbit tot timpul de dosarul de candidatura si nu de mapa profesionala si atunci iti pui intrebarea de unde, ma rog, pornirea aceasta de a face deosebirea dintre dosar de candidatura si mapa profesionala cand stim prea bine deosebirile si n-a fost vorba de asa ceva. (…) Tocmai ce spuneam – astazi nu plec de la Minister (…) pana nu raspund la toate intrebarile”, a promis ministrul Justitiei.

author avatar
Cristina Stefan
321 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pana si eu am observat ca subunitatile de la servicii si nu numai au facut aceasta voita confuzie,bineanteles la ordin,nu am inteles de ce si renumitul csm sa fie si acesta inca sub ordine? se pare ca da caci sunt aceeasi membri de prea multi ani ar trebui schimbati in fiecare an altfel devin sigur descoperiti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger