AcasăNewsToader anunta ca va face public raportul de evaluare a procurorului general "intr-un termen...

Toader anunta ca va face public raportul de evaluare a procurorului general „intr-un termen scurt”

Tudorel Toader, lasat sa-si faca hachitele prin nominalizarea Adinei Florea

In conditiile in care in ultimele zile s-a asteaptat ca oficialul guvernamental sa faca publice concluziile evaluarii activitatii procurorului general Lazar, avand in vedere ca spusese ca procedura ar urma sa fie gata in 30 de zile, mai nou s-a aflat ca ar ai putea trece mai bine de o saptamana pana sa se afle ce contine raportul cu pricina.

Intrebat, vineri, la Suceava, ce se mai aude despre evaluarea in cazul lui Augustin Lazar, Tudorel Toader a raspuns ca „este in curs”. Ministrul Justitiei nu a oferit o data precisa la care ar urma sa prezinte concluziile. „Evaluarea continua. (…) Saptamana urmatoare voi merge impreuna cu doamna premier la Strasbourg (…) dupa care voi reveni in tara si probabil sper sa am ragazul pentru a face public acel raport de evaluare, in tot cazul intr-un termen scurt”, a sustinut Tudorel Toader.

author avatar
Cristina Stefan
638 afisari

4 COMENTARII

  1. Nu ii contest calitatile profesionale d-lui Lazar, dar am rezerve privind cele de management si mentalitate… Nu prea e -complet- pentru job… Poate fi mutat la Turism!

  2. Sa pleca Lazarica la pachet cu secretara Kovesi… sa ii faca cafeaua dimineata! si Parhontu pe post de sofer! O echipa traznet!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger