Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Toader, anunt in baza precizarilor CSM: Lazar nu a fost supus niciunei evaluari

Toader, anunt in baza precizarilor CSM: Lazar nu a fost supus niciunei evaluari

Autor:

In conditiile in care se asteapta rezultatul procedurii de evaluare a activitatii procurorului general Augustin Lazar, pana sa faca anuntul asteptat de cei mai multi, Tudorel Toader a ales sa faca publice un anume aspect.

 

toader 720x480 Toader, anunt in baza precizarilor CSM: Lazar nu a fost supus niciunei evaluariAstfel ca, prin intermediul a doua propozitii postate pe contul sau de Facebook, ministrul Justitiei a comunicat o informatie ce a ajuns la institutia pe care acesta o conduce, furnizata fiind de Consiliul Superior al Magistraturii. S-a avut in vedere o evidenta a procedurilor de evaluare la care a fost supus actualul sef al Ministerului Public. Doar ca, din cate a comunicat Toader, dupa ce “CSM a transmis catre MJ situatia evaluarilor procurorului general!” s-a aflat ca “PS: nu a fost supus niciunei evaluari!”.

Ramane de vazut cum va cantari acest amanunt in rezultatul evaluatii pe care o face oficialul guvernamental aflat in fruntea MJ-ului.


1 Comentariu la Toader, anunt in baza precizarilor CSM: Lazar nu a fost supus niciunei evaluari

  1. MAMA LOR DE HOŢI

    Cioclule! Aseară Draknea a afirmat că Ponta a pus-o în funcţie pe Kovesi şi el a dat-o jos. În cazul ăsta, tu ce ai făcut ? Răspuns 1: – NIMIC. Ai scris o poveste mincinoasă care a fost desfiinţată de CSM. Răspuns 2: – Dorneanu de la CCR şi ceilalţi politruci au scris o decizie prin care au hotărât soarta procurorilor care îndrăsnesc să facă dosare PSD-iştilor. Tu rămâi CICLU şi vei intra în istorie un SLUGOI.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!