AcasăNewsToader: am indeplinit procedurile legale pentru extradare

Toader: am indeplinit procedurile legale pentru extradare

Chiar daca – in fata asaltului de intrebari primite de la jurnalisti – a fost cat se poate de clar ca ar vrea sa nu comenteze prea mult despre situatia Elenei Udrea, urmare a retinerii acesteia si a Alinei Bica, in Costa Rica, Tudorel Toader a facut noi precizari pe acest subiect, de aceasta data la plecarea de la Consiliul Superior al Magistraturii.

Oficialul guvernamental a precizat ca documentele vizand extradarea „au fost trimise imediat ce au fost solicitate”. Si a insistat ca nu ar vrea sa vorbeasca despre cazul unei anumite persoane. „Procedurile legale, spuneam dimineata, repet si acum, au fost indeplinite corect, complet si la timp din partea autoritatilor romane. (…) Nu v-am vazut intrebandu-ma despre romanul X care este in Italia si care eventual l-am adus sau ii aducem in tara. Nu vreau eu sa vorbesc despre o persoana anume, sunt ca ministru pentru toti romanii, indiferent de statutul pe care il au”, le-a raspuns Toader reporterilor.

Cum nu a scapat de alte intrebari despre situatia fostului ministru al Turismului, aflat in custodia autoritatilor din Costa Rica, reprezentantul Guvernului Dancila a continuat spunand ca „am indeplinit procedurile legale pentru extradare, dovada este faptul pe care l-ati sesizat – ca a fost retinuta – si isi urmeaza cursul legal”. „Ministrul Justitiei nu face analiza de dosar, nu face analiza de proceduri”, a mai punctat Tudorel Toader, la iesirea de la CSM.

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger