Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Toader a trimis la Cotroceni propunerea de numire a lui Banila la sefia DIICOT

Toader a trimis la Cotroceni propunerea de numire a lui Banila la sefia DIICOT

Autor:

Tudorel Toader a facut public faptul ca in cursul acestei prime zile a saptamanii a trimis catre sediul presedintiei propunerea de numire a succesorului lui Daniel Horodniceanu in prima functie in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

 

toader Toader a trimis la Cotroceni propunerea de numire a lui Banila la sefia DIICOT“Astazi am transmis Presedintelui Romaniei propunerea de numire a dlui Oliver – Felix Banila in functia de procuror sef al DIICOT !”, suna mesajul postat in urma cu mai putin de o jumatate de ora pe contul oficial de Facebook al ministrului Toader.

banila 350x219 Toader a trimis la Cotroceni propunerea de numire a lui Banila la sefia DIICOTAnuntul a fost facut, practic, dupa ce s-a incheiat intrevederea dintre oficialul guvernamental cu membrii delegatiei Comisiei de la Venetia veniti la Bucuresti. Si la cateva zile de cand reprezentantii S ectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii dadusera unda verde numirii lui Banila in fruntea DIICOT-ului. Avizul in cauza este unul consultativ, ultimul cuvant urmand sa il aiba seful statului.

sursa foto: Facebook/Tudorel Toader, vrancea24.ro
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!