Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Toader a declansat procedura de selectie a noului procuror general

Toader a declansat procedura de selectie a noului procuror general

Autor:

La cateva luni de cand a cerut revocarea lui Augustin Lazar din postura de procuror general, solicitare ce s-a lovit de opozitia presedintelui, s-a aflat ca ministrul Justitiei a dat startul procedurii menite sa duca la gasirea unui succesor al actualului sef de la Ministerul Public, caruia ii expira mandatul luna viitoare.

 

toader Toader a declansat procedura de selectie a noului procuror generalConcret, s-a facut public faptul ca “Ministerul Justitiei organizeaza, la sediul sau din Bucuresti, str. Apolodor, nr. 17, sect. 5, cod 050741, in perioada 13.03.2019 – 5.04.2019, selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire pentru functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, vacanta incepand cu data de 28 aprilie 2019”.

Rezultatele, anuntate pe 5 aprilie

Aspirantii la functia detinuta la momentul de fata de catre Augustin Lazar isi pot depune cererea de inscriere timp de doua saptamani, adica pana joi, 28 martie 2019 (inclusiv), ora 17,30, la Directia resurse umane din Ministerul Justitiei din Bucuresti. Totodata, la dosar vor mai fi depuse si alte inscrisuri, pe langa CV si un proiect ce vizeaza functia in cauza.

Calendarul anuntat de MJ indica faptul ca pe 29 martie urmeaza sa fie facuta publica lista celor care indeplinesc conditiile de participare la selectia pentru functia de procuror general, urmand ca interviurile cu ministrul Justitiei si secretarii de stat din MJ sa se dea in perioada 3-4 aprilie 2019. E important de mentionat ca interviurile vor fi difuzate in direct pe site-ul Ministerului Justitiei.

Ulterior, rezultatele procedurii de selectie vor fi anuntate vineri, pe 5 aprilie.


1 Comentariu la Toader a declansat procedura de selectie a noului procuror general

  1. JUSTITIABILUL

    Daca vrem democratie si stat de drept atunci ASOCIATIILE PROFESIONALE SI PARCHETELE TREBUIE SA HOTARASCA PE CINE IL FAC PROCUROR GENERAL NU poate hotara UN INDIVID NUMIT POLITIC ministru si care se ocupa doar de “AFACERI JUDICIARE”(MaGaRiI)…….Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!