AcasăNewsToader a anuntat ca nu va mai participa la intalnirea cu procurorii

Toader a anuntat ca nu va mai participa la intalnirea cu procurorii

Oficialul guvernamental nu a mai ajuns, miercuri dimineata, la intrevederea de la Ministerul public, la care au fost chemati toti procurorii-sefi din aceasta structura.

Tudorel Toader a transmis pe o retea de socializare ca nu va mai putea participa la aceasta intrevedere pentru ca urmeaza sa participe la sedinta de Guvern. Intrunirea procurorilor urma sa inceapa la ora 10, in timp ce sedinta Executivului este programata pentru ora 15.

Redam in cele ce urmeaza, integral, mesajul postat de catre Tudorel Toader pe Facebook:

„Pe data de 8 august 2018, la sediul MJ, se desfasura intrevederea cu procurorul general al PICCJ, procurorul -sef interimar al DNA si procurorul-sef al DIICOT.

De comun acord, stabileam ca pe data de 10 octombrie 2018 sa fie organizata intrevederea cu toti procurorii- sefi din Ministerul Public.

La data respectiva nu se cunostea faptul ca pe 10 octombrie, in calitate de Ministrul al Justitiei, voi participa la sedinta de Guvern, si nici faptul ca ma voi deplasa la sediul Comisiei de la Venetia!

Cu speranta participarii la intrevederi similare, apreciind rolul Ministerului Public in arhitectura statului de drept , exprim convingerea unor dezbateri clarificatoare !”

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger