Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Titularizare 2017: S-au anuntat rezultatele finale (dupa contestatii). Cati candidati au luat minimum 7

Titularizare 2017: S-au anuntat rezultatele finale (dupa contestatii). Cati candidati au luat minimum 7

Autor:

Se stiu rezultatele finale – de dupa contestatii-  la examenul de titularizare din acest an. Acestea au fost afisate pe portalul Ministerului Educatiei, edu.ro, in dimineata zilei de marti.

 

rezultate titularizare 2017 720x405 Titularizare 2017: S au anuntat rezultatele finale (dupa contestatii). Cati candidati au luat minimum 7Iar statistica arata ca nota minima 7 – necesara angajarii pe o perioada nedeterminata – si note peste 7 au fost obtinute de 9.772 de candidati, din cate as-a anuntat marti dimineata, din directia Ministerului Educatiei dupa reevaluarea lucrarilor in cazul carora se depusesera contestatii dupa proba scrisa din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice ori a catedrelor vacante din invatamantul preuniversitar.

La nivel de cifre, ministerul anunta ca au fost depuse 3.804 contestatii, in cazul a 2.278 dintre lucrarile contestate au fost marite notele initiale.

E de mentionat ca la examenul din acest an 118 candidati au luat nota 10, iar 4.006 candidati – note intre 1 si 4,99, conform edu.ro.

Rezultatele finale la Titularizare 2017 sunt disponibile AICI.

sursa foto: maramedia.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!