AcasăNewsTitu Bojin, presedintele CJ Timis, este audiat la DNA Timisoara

Titu Bojin, presedintele CJ Timis, este audiat la DNA Timisoara

sursa foto: pressalert.ro

Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis, a fost adus la sediul DNA Timisoara cu mandat de aducere pentru a fi audiat intr-un dosar de anul trecut.

sursa foto: pressalert.ro

Titu Bojin este acuzat ca si-a folosit influenta functiei pentru a musamaliza un accident de circulatie pe care l-a produs in mai anul trecut.

Atunci, Titu Bojin a intrat cu masina de pe centura Lugojului pe autostrada, dar a condus mai mult de 25 de kilometri pe contrasens. Numerosi soferi au sunat la 112, pentru a reclama acest lucru, iar o tanara care circula regulamentar s-a speriat in momentul in care a vazut masina lui Titu Bojin indreptandu-se catre ea, a tras de volan si a intrat cu autoturismul intr-un parapet, ranindu-se grav.

Conform renasterea.ro, politistii din Faget l-au oprit cu mare dificultate pe Titu Bojin care, ulterior, ar fi facut uz de influenta functiei pe care o are pentru a incerca sa musamalizeze dosarul prin intermediul comisarului-sef Marcel Craciunescu, seful Serviciului Politiei Rutiere Timis.

Sursa amintita precizeaza ca Marcel Craciunescu a ajuns si el, joi, in catuse, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Timisoara.

author avatar
Cristi Ionita
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger