AcasăNewsTintele lui Base, doborate FOC CU FOC! Nastase, Vantu, Becali si Voiculescu...

Tintele lui Base, doborate FOC CU FOC! Nastase, Vantu, Becali si Voiculescu ies ingenuncheati din confruntarile cu presedintele

Indiferent de situatia in care se afla, fie ca este pe val sau izolat politic, Traian Basescu nu renunta pana nu-si face damblaua si nu-si trimite adversarii la racoare. Dupa ce i-a rezolvat pe Adrian Nastase si Sorin Ovidiu Vantu, presedintele  se concentreaza acum pe Dan Voiculescu si Gigi Becali.

Traian Basescu nu are liniste pana nu-si anihileaza adversarii

S-au ghidat dupa ”legea smecheriei”, dar si-au luat-o. Acum,  Adrian Nastase, Sorin Ovidiu Vantu, Dan Voiculescu si Gigi Becali se ”oftica”  si tipa cat ii tine gura ca sunt victime politice.

Adrian Nastase

La drept vorbind, au si motiv ”sa se atace”, pentru ca au fost facuti de un adversar care, din punct de vedere moral, nu este mai presus decat ei.

Taticul smecherilor

Dan Voiculescu

Diferenta este ca Traian Basescu a absolvit cursul de smecherie pe vapor, la zi, program intensiv. Prin urmare, a incasat cu zambetul pe buze  acuze, critici, suspendari, dar cand a ripostat a facut-o cu atata ura si putere incat a lasat urme adanci. Pana sa dea indicatii pe firul scurt la Parchet si DNA, seful statului a lucrat impecabil la mentalul colectiv. Si rezultatele nu au intarziat sa apara.

Sorin Ovidiu Vantu

Dupa ani buni in care romanii au aflat ca Nastase reprezinta chintesenta coruptiei si a hotiei, ca are ”o mafie personala”, ca ascunde banii furati din bugetul statului in conturile matusilor decedate si are fetisuri cu piticii de gradina din China, arestarea lui a fost privita ca o dreptate facuta poporului.

Gigi Becali

Pana si colegii de partid, care se presupune ca ar fi trebuit sa judece din alta perspectiva situatia, sunt de parere ca Adrian Nastase trebuie sa-si toarne in continuare cenusa in cap pentru faptele comise.

Statul s-a intarit, ”golanul batran” a ajuns in inchisoare

Scenariul s-a repetat si in cazul lui Sorin Ovidiu Vantu, alt ”dusman al poporului”, care a furat banii de la FNI, a patronat grupuri infractionale, a santajat. Si el a platit scump pentru amenintarile sale – ”Basescu o sa-mi ia locul  la puscarie” – dar mai ales pentru obrazniciile sale: ”Pentru asta exista organisme ale statului, Politie, Parchet, Justitie. Daca statul este incapabil sa-si protejeze resursele, este problema statului, nu a omului de afaceri. Omul de afaceri incearca. Este treaba statului sa-l prinda si sa-l lege. Intariti-va statul!”.  In 2012, aceasta ”aroganta” s-a intors impotriva lui SOV, ”golanul batran” fiind incarcerat nu pentru frauda, delapidare, ci pentru o banala acuzatie de santaj.  Pe ”Felix”, alias Dan Voiculescu, presedintele l-a incoltit cu dosarul ”ICA”, in care este acuzat de spalare de bani si obtinerea de foloase necuvenite. Mutarea termenului de judecata l-a determinat pe politician sa renunte la mandatul de senator, semn ca nu se simte deloc confortabil. Si in cazul lui, opinia publica asteapta o sentinta de cativa anisori cu executare. Si asta pentru ca Basescu a avut grija ca Voiculescu sa fie perceput ca un securist feroce, care a furat pe rupte si care vrea sa acapareze si sa controleze justitia. Pe langa Dan Voiculescu, in atentia presedintelui a revenit si Gigi Becali, arestat in 2009, tot in mandatul lui Basescu. Cel mai ”inofensiv” dintre toti, Becali plateste pentru ca este gura sparta si pentru ca s-a aliat cu dusmanul de la PNL. La imaginea lui, seful statului nu trebuie sa mai umble, Becali avant talentul de a se face singur de cacao si de a-si atrage dispretul societatii.

[poll id=”438″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.657 afisari

5 COMENTARII

  1. Astept sa-l vad si pe Basescu arestat pentru toate hotiile care le-a facut el si gasca lui de mafioti …

  2. Cristian Vladescu,consilier al guvernatorului Basescu face avere de pe urma contractelor incheiate cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si cu Ministerul Sanatatii.Scoala Nationala de sanatate publica a primit 900 000 mii de euro din banii ASIGURATILOR la
    sanatate.Banii au fost primiti pentru suport tehnic privind descentralizarea teritoriala a sistemului sanitar,pentru activitati privind asistenta medicala comunitara si pentru activitati comunitare medicale.Pe nici un contract nu au fost organizate licitatii.Deci,aici a lucrat tot mafia PDL-ista.

  3. „cine seamana vant,culege furtuna!”
    daca nu vor fi scosi in fata cei ce si-au furat poporul din care fac parte,practic si-au furat familia,nu se va termina spectacolul.si oricum,cutia Pandorei a fost deschisa odata cu inchiderea lui nastase.Spectacolul abia a inceput.
    Sper sa primeasca fiecare exact ce merita,conform disperarii cu care au agonisit.

  4. Se pare ca cei mai batrini nu se vor vindeca de comunism decit atunci cind vor trece dincolo,poate acolo vor primi si functie de parlamentar in slujba poporului Roman. Ei au fost, sunt si vor ramine niste comunisti incurabili, vor fi sclavi pe viata pentru:Iliescu,Nastase,Voiculescu,Ponta&Antonescu.Scuze a-m spus Antonescu, asa este dar se vede trecutul lui comunist indiferent cit ar nega el,se simte ce mai bine alaturi de frati lui mai mari;Iliescu,Ponta,Nastase,Dragnea,era sa uit de Voiculescu.Pacat de cei cu adevarat „LIBERALI”,schimbat-l pe ANTONESCU cit mai aveti timp,pina nu va afiliaza la PSD cu tot cu arme si pistoale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger