Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Timmermans, la Parlament. Iordache: Cred ca a fost o intalnire buna

Timmermans, la Parlament. Iordache: Cred ca a fost o intalnire buna

Autor:

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, responsabil pentru o mai buna legiferare, relatii interinstitutionale, statul de drept si Carta drepturilor fundamental, a fost, in prima parte a zilei de joi, la Parlament. A avut intrevederi atat cu liderii celor doua Camere, cat si cu presedintele Comisiei speciale pentru modificarea Legilor Justitiei.

 

13482941 127536014338143 1398856318715688285 o iordache1 300x300 Timmermans, la Parlament. Iordache: Cred ca a fost o intalnire buna“Eu cred ca a fost o intalnire buna”, a caracterizat Iordache discutiile avute cu inaltul oficial european.

Intrebat daca l-a convins pe numarul doi din cadrul CE ca nu exista ingrijorari in privinta statului de drept in Romania, Florin Iordache a dat urmatorul raspuns: “toate argumentele pe care noi le-am prezentat – fara indoiala nu exista ingrijorari (…) noi am venit cu argumentele pentru a demonstra ca statul de drept nu e afectat si tot ceea ce s-a intamplat in Parlament nu am facut decat sa redam Justitiei locul sau si independenta Justitiei este reala, nu numai declarativa. Atat timp cat politicul nu intervine in niciun fel in sistemul judiciar din Romania, acesta este marele castig al acestor trei legi”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!