Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tim Cook l-a pus la punct pe Zuckerberg

Tim Cook l-a pus la punct pe Zuckerberg

Autor:

CEO-ul Apple, Tim Cook (57 de ani), l-a pus la punct pe Mark Zuckerberg (33 de ani), in cazul scandalului in care este implicat Facebook, afirmand, printre altele, ca “eu nu as fi fost niciodata in situatia lui”.

 

tim cook 2 720x484 Tim Cook l a pus la punct pe Zuckerberg

Tim Cook nu il menajeaza deloc pe fondatorul Facebook

Seful companiei Apple a fost in Chicago, pentru a lansa noul model de iPad. Cu acest prilej, CEO-ul Apple a criticat inclusiv tehnicile de colectare a datelor de catre Facebook, folosite si pentru a le vinde agentiilor de publicitate, pentru a obtine profituri. “Si noi am fi putut face o groaza de bani, daca ne-am fi monetizat clientii. Insa am decis sa nu facem asa ceva. Nu facem trafic cu vietile personale ale oamenilor. Viata privata este un aspect important, de care noi tinem cont”, a explicat Tim Cook. Duelul de la distanta dintre Tim Cook si Mark Zuckerberg are radacini mai vechi.

mark zuckerberg 2015 10 1 720x433 Tim Cook l a pus la punct pe Zuckerberg

Apoclipsa dupa Zuckerberg: Facebook e asaltat de procese

In 2015, Tim Cook a criticat Facebook, afirmand ca gigantul din Silicon Valley furnizeaza un serviciu gratuit, dar care, de fapt, vine cu un cost foarte ridicat, anume faptul ca utilizatorii trebuie sa renunte la datele cu caracter personal. Gigantul Facebook are in continuare de rezolvat problema scandalului masiv de date in care este implicat, dupa ce a reiesit ca 50 de milioane de date ale utilizatorilor au fost recoltate fara ca acestia sa isi fi dat acordul.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!