AcasăNewsThe Day After Tomorrow - pompierii din Chicago se lupta cu INGHETUL!...

The Day After Tomorrow – pompierii din Chicago se lupta cu INGHETUL! – FOTO/VIDEO

Mai ceva ca intr-un scenariu de film SF, pompierii din Chicago au infruntat o situatie extrema. Nu flacarile uriase le-au ingreunat misiunea, ci inghetul!

Desi pare o secventa din „The Day After Tomorrow”, e pura realitate! Totul s-a intamplat in urma cu doar cateva zeci de ore, in Chicago! Pe un ger de crapau pietrele, in jur de 200 de pompieri au fost trimisi de urgenta sa stinga un incendiu deosebit de puternic izbucnit la o cladire cu mai multe corpuri.

Imediat ce a fost data alarma, detasamentele trimise la locul dezastrului cu mai multe autospeciale s-au grabit sa stinga valvataia. Insa pe masura ce flacarile erau stinse, situatia capata o turnura rar intalnita. Fiind foarte frig, apa a inghetat cat ai zice peste. Totul in jur – de la furtunurile pompierilor, parti din cladirea afectata de foc, dar si strazile din fata imobilului s-au acoperit cu un strat de gheata.

La ivirea zorilor, tabloul era cu adevarat de vis: o mare de clestar, in plin oras. Chiar si la aceasta ora, la Chicago e un frig cumplit: sunt -13 grade.

[youtube]-0i7-ho5qzM[/youtube]

540 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger