AcasăNewsTeroare in PSD

Teroare in PSD

Dragnea pare sa-l fi sters pe Badalau din cartea de imobil a PSD

Liviu Dragnea nu vrea sa mai auda nicio musca zbarnaind in partid, motiv pentru care vrea sa scape imediat de dizidenti.

Dragnea pare sa l fi sters pe Badalau din cartea de imobil a <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a>

Peretii viitorului Comitet Executiv National vor fi patati cu sangele social-democratilor care au indraznit sa-i tina partea lui Mihai Tudose. Prima pozitie pe lista sacrificatilor este ocupata in continuare de nr. 2 in partid, Niculae Badalau – care a pierdut deja functia de vicepresedinte al Senatului si pare ca nu mai are acces in sediul central din moment ce nu a mai fost vazut in Kiseleff dupa esuarea puciului. Pe esafod ar urma apoi Codrin Stefanescu si Marian Oprisan. Respectiv cel mai vocal secretar general adjunct (adevarata portavoce a lui Dragnea pana mai ieri) si cel mai longeviv ”baron”. Intre cei doi exista insa o mare deosebire: in timp ce Oprisan este acuzat de deviationism catre ”doctrina” Tudose, in cazul lui Stefanescu se poate spune ca gura acestuia i-a batut inca o data fundul si asta pentru ca a ajuns pe lista neagra dupa ce s-a contrat, in BEx-ul trecut, cu Dragnea.

Oprisan terminat de un frate baron

Lista neagra continua cu Ecaterina Andronescu – pe care Dragnea tine musai sa o pensioneze anticipat si din vicepresedintia PSD dupa ce a eliberat-o de grija conducerii Comisiei de educatie din Senat. In plus, Dragnea ar fi dornic sa sacrifice si alti pesedei, mai mici si necunoscuti.

Jihad real sau manevra de bagat pesedistii in boala

Unii pesedisti nu cred ca vor exista executii propriu-zise, spun ca totul se va limita la o amenintare menita sa bage spaima, pentru viitor, in oasele social-democratilor. Varianta soft dar de care nu se bucura, in cazul concretizarii ei, si Badalau – cel considerat de Dragnea a fi tradatorul nr. 1.

Daca chiar piere Stefanescu o face pe limba lui

Cum trasul in teapa nu mai este de actualitate, Badalau trebuie lasat macar in fundul gol – respectiv fara nicio functie si demnitate in afara celei de parlamentar, singura pe care Dragnea nu i-o poate lua orice ar face. Normal si statutar, Badalau nu ar putea fi debarcat nici din presedintia executiva a PSD fara Congres, dar fara doar si poate geniile pesediste gen Iordache vor fi in stare sa gaseasca si aici o solutie perfect democratica si pe placul lui Dragnea.

Turnirul demisiilor: Ponta ii arunca manusa lui Dragnea

Trecut public de Liviu Dragnea in randul  celor care l-au dat pe mana DNA (”Turnatorii din dosare ii stiu – Sova, Ponta, Nitulescu ti mai sunt si alti cativa”), Victor Ponta a luat foc si l-a provocat public pe actualul lider PSD. Pe scurt, Ponta a promis ca demisioneaza imediat din Parlament si renunta la politica daca Dragnea aduce o copie dupa pretinsul sau denunt. La schimb, l-a somat pe Dragnea sa demisioneze el daca documentele de la DNA-ului atesta ca fostul premier este doar martor si ca nu a depus niciun denunt penal contra liderului PSD. Iar cum Dragnea proaspat se plansese ca nu are bani pentru copierea dosarului, Ponta s-a oferit si sa plateasca el fotocopierea paginilor care cuprind declaratia data de el la DNA.

author avatar
Simona Badulescu
681 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger