Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Teodorovici, sageti catre ministrul Justitiei: intre doua deplasari e greu sa faci un fond suveran

Teodorovici, sageti catre ministrul Justitiei: intre doua deplasari e greu sa faci un fond suveran

Autor:

Ministrul Finantelor nu si-a ascuns nemultumirea fata de felul in care decurg discutiile cu al sau coleg din Guvern, in speta cu Tudorel Toader, in privinta Fondului Suveran de Investitii, legea atacata da CCR -atat de catre presedinte, cat si de Opozitie – si declarata neconstitutionala.

 

teodorovici 720x480 Teodorovici, sageti catre ministrul Justitiei: intre doua deplasari e greu sa faci un fond suveranTeodorovici a anuntat, luni, ca e necesara o ordonanta de urgenta, care va fi urmata de o hotarare de guvern. “Ne-am angajat ca, pana la finalul acestui an, sa fie stabilit cadrul legislativ. (…) Din pacate, aici am primit, trebuie sa recunosc, din partea MJ foarte multe, foarte multe – cred ca mai multe observatii decat a fost actul in sine. (…) Am avut o discutie (cu Toader-n.n), dar dansul a fost plecat in delegatie. Acum vad ca iar a plecat intr-o alta delegatie. Intre doua evaluari si doua deplasari e mai greu sa faci un fond suveran”, a concluzionat Teodorovici.

Nu doar taraganarile cu acest proiect par sa-l fi deranjat pe oficialul din fruntea Ministerului Finantelor. Si despre modificarile la Legea insolventei a avut ceva de spus. “Aici pot sa fiu si mai categoric (…) am senzatia ca este o lipsa de dorinta de asumare (…) incerc de cateva zile, tot stam discutam, convenim un aviz din partea celor care sunt implicati – Justitie, Finante si alte institutii, dar tot timpul cand sa prinzi semnatura atunci dispare semnatarul”, a conchis Eugen Teodorovici.

sursa foto: facebook.com/mfpromania    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!