Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Teodorovici, reactie la suspendarea sedintei: cerem desecretizarea stenogramei din CSAT

Teodorovici, reactie la suspendarea sedintei: cerem desecretizarea stenogramei din CSAT

Autor:

La scurta vreme de cand de la Cotroceni presedintele Iohannis anunta ca a decis suspendarea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, ajuns la Guvern, ministrul Finantelor a facut cateva anunturi pe acest subiect.

 

Teodorovici 1 720x398 Teodorovici, reactie la suspendarea sedintei: cerem desecretizarea stenogramei din CSATIn prima faza, a sustinut ca suspendarea acestei sedinte “nu are temei legal”. Apoi a anuntat ca, avand in vedere ca  “opinia celor prezenti difera total de opinia pe care dl presedinte a exprimat-o public”, se va cere “desecretizarea stenogramei din CSAT pentru a vedea foarte clar care a fost punctul de vedere pentru fiecare structura membra a CSAT in parte”.

Anterior, Iohannis spusese ca a decis suspendarea CSAT, dar ca e de parare ca rectificarea bugetara “este necesara”. “Prin suspendarea sedintei CSAT, am creat posibilitatea Guvernului sa revina cu un nou proiect de rectificare, sa renunte la aceste taieri bugetare in zona securitatii nationale, care in niciun caz nu pot fi explicate decat eventual printr-o sintagma de tip „sicana politica”. Sa se revina la discutii, la colaborari si, imediat ce situatia va fi remediata, se va putea obtine avizul CSAT”, a transmis primul om in stat.


2 comentarii to Teodorovici, reactie la suspendarea sedintei: cerem desecretizarea stenogramei din CSAT

  1. un mizantrop

    Cautati baieti, cautati, s-ar putea sa gasiti un certificat medical, vreo decizie de pensionare medicala (toate publice, sa afle si ipocritii de serviciu, care hartuiesc rudele nepublice ale politicienilor, dar mor de grija documentelor medicale ale unui “lider de piata”), trebuie sa fie vreo explicatie a comportamentului de curca beata a insailaturii de la Cotroceni! Sau, macar declaratia de renuntare la cetatenia romana, atunci cand a primit-o pe cea germana…”exista o explicatie…”, nu ne mai lasati in nestiinta!

  2. Costea

    Fac apel solemn la artistul Vîlcov sa faca publica fisa medicala a plavanului. Vreau sa vad daca e debil. Nu plavsnu, Vîlcov.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!