AcasăNewsTeodorovici: nu e atributul Ministerului nivelul Roborului in piata

Teodorovici: nu e atributul Ministerului nivelul Roborului in piata

Unde lucrează fostul ministru Teodorovici, după ce a ratat Parlamentul: ”Postul de bază mi-a fost rezervat” (sursa foto: Facebook)

In ziua in care s-a aflat ca Robor la 3 luni a ajuns la 2, 42%, o valoare record pentru ultimii trei ani si jumatate, ceea ce inseamna rate mai mari pentru romanii cu credite in lei, ministrul Finantelor a fost intrebat cine si ce ar putea face astfel incat acest indice sa nu mai creasca atat de mult.

„Stiti foarte bine ca nu-i atributul Ministerului (Finantelor-n.n) sau al Guvernului nivelul Roborului in piata, este atributul Bancii Nationale”, a subliniat, de la Parlament, Eugen Teodorovici.

Totodata, oficialul guvernamental a anuntat ca subiectul va fi discutat saptamana viitoare, in cadrul unei intrevederi pe care conducere Guvernului o va avea cu reprezentantii BNR. Intalnirea ar urma sa aiba loc joia viitoare. Va fi o intrevedere cu Dancila, Isarescu si echipa guvernatorului Bancii Nationale, in care se vor aborda, din cate a punctat Teodorovici, aspecte precum Robor, inflatia „si alte subiecte”.

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger