Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Teodorovici, anunt vizand persoanele cu venituri mai mici decat salariul minim brut

Teodorovici, anunt vizand persoanele cu venituri mai mici decat salariul minim brut

Autor:

Unul dintre proiectele aflate pe masa de lucru a Guvernului in sedinta de marti a vizat, din cate a anuntat ministrul Finantelor dupa incheierea reuniunii, “asigurarea aplicarii echitabile a legii si pentru persoanele cu venituri mai mici decat salariul minim brut”.

 

teodorovici Teodorovici, anunt vizand persoanele cu venituri mai mici decat salariul minim brut“In acest sens, Guvernul Romaniei a decis acordarea de facilitati acestor persoane si am modificat, in acest sens, Codul Fiscal. Astfel, persoanele fizice pentru care baza de calcul a contributiei pentru sanatate a fost rotunjita la nivelul unui sau, dupa caz, a 12 salarii de baza minime brute, vor beneficia de anularea contributiei la sanatate si a penalitatilor aferente perioadei 1 iulie 2015 – 31 decembrie 2017”, a detaliat Eugen Teodorovici, aflat la Palatul Victoria.

Din cate a mai subliniat ministrul, “de aceasta masura vor beneficia si persoanele fizice care nu au realizat venituri in perioada respectiva, (…) cu exceptia celor care au optat pentru plata contributiei conform OUG 41/ 2015”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!