Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Teodorovici: Amnistia fiscala, “un subiect pe care il avem in lucru”. Anunta discutii in Coalitie

Teodorovici: Amnistia fiscala, “un subiect pe care il avem in lucru”. Anunta discutii in Coalitie

Autor:

In aceeasi conferinta de presa in care a facut precizari despre sumele pe care statul roman le are de recuperat de la familia Iohannis si de la o terta persoana, pe imobilul din Sibiu pierdut definitiv in instanta, Eugen Teodorovici a fost intrebat despre aministia fiscala.

 

teodorovici 463x500 Teodorovici: Amnistia fiscala, un subiect pe care il avem in lucru. Anunta discutii in CoalitieOficialul guvernamental a ales sa nu dea prea multe detalii pe acest subiect, mentionand, insa, ca o astfel de varianta va fi analizata, zilele viitoare, la nivel de Coalitie si de Executiv. “Este un subiect pe care il avem in lucru la nivelul Ministerului Finantelor (…), dar nu referitor la domnul Iohannis. Este un posibil mecanism pentru a stimula partea de economie romaneasca. Nu am sa va dau acum detalii. (…) Este in lucru acest mecanism si vom discuta in urmatoarele zile, la nivelul Coalitiei si la nivel de Guvern, pentru a vedea exact daca o astfel de masura poate fi aplicata si care sunt efectele”, a punctat Eugen Teodorovici, aflat la Bistrita Nasaud.

Totodata, ministrul Finantelor a subliniat ca presedintelui “nu i se aplica o eventuala amnistie, pentru ca alea sunt venituri din chirii. (…) chiar daca am da o amnistie fiscala maine, nu are cum sa scape de ea, suma aceea trebuie sa fie platita”. Suma adusa in discutie de Teodorovici, in cazul imobilului din Sibiu, este urmatoarea: “familia Iohannis 1.278.856 lei, plus cealalta parte implicata, restul de 1.300.000 de lei, ambele parti trebuie sa plateasca catre stat aceasta suma”.

sursa foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!