AcasăNewsTentativa de jaf la o banca din Capitala! Suspectul a fugit

Tentativa de jaf la o banca din Capitala! Suspectul a fugit

Incident demn de un scenariu de film, in Capitala. In aceasta dimineata s-a anuntat, la politie, faptul ca un individ ar fi incercat sa jefuiasca o banca.

Oamenii legii au pornit pe urmele unui barbat – despre care s-a anuntat ca ar fi avut asupra sa un pistol cu bile- asupra caruia planeaza banuiala ca ar fi incercat sa jefuiasca o sucursala a bancii BRD din zona Nerva Traian, din sectorul 3 al Capitalei. Trebuie spus ca in cazul de fata se foloseste inclusiv un caine de urmarire, in incercarea de a identifica, pe cat de repede posibil, a barbatului respectiv.

Facem si o alta precizare importanta- spunem tentativa de jaf pentru c, din cate se pare, individul nu si-a mai dus la bun sfarsit planul, alegand sa dea bir cu fugitii inainte de a pune mana pe vreun ban. Cel mai probabil, acest lucru s-a intamplat odata ce angajatii bancii au apasat ‘butonul de panica’.

Din directia purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei s-a aflat, in urma cu scurt timp, ca apelul a fost facut la  9.23 de minute, dar si ca suspectul este un barbat de circa 1, 80 metri inaltime, care la momentul la care a intrat in banca avea haine de culare inchisa, dar si fata acoperita. In acest context, ramane de vazut in ce masura se vor gasi indicii utile anchetei pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere aflate in unitatea bancara respectiva.

author avatar
Cristina Stefan
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger