AcasăNewsTemutul Gribenco si-a recunoscut copilul din puscarie

Temutul Gribenco si-a recunoscut copilul din puscarie

Basarabeanul suspectat ca ar fi comis macelul de la casa de schimb valutar din Brasov a fost obligat de instanta sa recunoasca un copil „din flori”. Pe langa faptul ca a devenit tatic, Serghei Gribenco este cu un picior in afara puscariei, fiindca a obtinut contopirea pedepselor.

Serghei Gribenco

Condamnat in doua dosare – unul pentru inselaciune si altul pentru furt de identitate – basarabeanul care tinea prima pagina a ziarelor in 2009, cand a fost acuzat de sangerosul jaf armat de la casa de schimb valutar, soldat cu doi morti si un ranit, a obtinut recent contopirea pedepselor la Curtea de Apel Brasov.

Astfel, Seghei Gribenco, care este condamnat la 5 ani de puscarie, ar putea iesi de dupa gratii in viitorul apropiat, intrucat a executat deja doua treimi din pedeapsa. Cand va ajunge in libertate, pe langa stigmatul societatii, el va avea de indeplinit un rol extrem de important: acela de parinte. Asta deoarece, cat a stat in puscarie, el a fost dat in judecata de o anume Elena Pascal, care i-a cerut sa-si recunoasca copilul. Dupa un proces de parternitate destul de scurt, Gribenco a recunoscut faptul ca el este tatal natural al minorului. Astfel, instanta a dispus ca in certificatul de nastere al acestuia sa fie trecut la rubrica „Tatal” numele barbatului suspectat in urma cu trei ani ca ar avea legaturi cu serviciile secrete.

author avatar
Narcis Voica
324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger