Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Televizorul invizibil

Televizorul invizibil

Autor:

Compania coreeana Samsung a prezentat un televizor de ultima generatie, care nu trebuie oprit niciodata, deoarece se poate transforma chiar si intr-un… tablou.

 

televizor invizibil 720x406 Televizorul invizibil

Acest televizor este mai degrabă un cameleon electronic

Practic, televizorul nu este nici invizibil, nici transparent, dar are capacitatea de a prelua exact culoarea peretelui, exact ca un cameleon. Sau poate proiecta pe ecran ce are in spate. Neavand rama, acesta devine una si aceeasi cu tapetul sau zugraveala peretelui. Mai mult, daca mai vrei un tablou, este de ajuns sa il treci pe Art Mode si va deveni tabloul tau preferat, pe care il poti schimba ori de cate ori vrei.tv invizibiljpg 625x500 Televizorul invizibil Reprezentantii Samsung spun ca acesta este primul televizor care imbina armonios noua tehnologie, arta si divertismentul. Cu toate acestea, cei mai multi dintre cumparatori prefer sa il lase pe modul “cameleon” care il face aproape invizibil. Din nefericire, deocamdata, pretul este unul piperat: peste 3.000 de euro,  si nu se stie cand va fi disponibil si in Romania.


1 Comentariu la Televizorul invizibil

  1. costica

    Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!