Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Teleorman. Locomotiva unui tren de pasageri, lovita de fulger

Teleorman. Locomotiva unui tren de pasageri, lovita de fulger

Autor:

Efectele ploilor si a furtunilor ce s-au abatut, pe final de saptamana, asupra mai multor zone din tara sunt greu de cuantificat. Salvatorii au intervenit in ajutorul oamenilor, in ultimele 24 de ore, in incercarea de a-i ajuta sa inlature apa si malul care le-au intrat in case si in curti. Din fericire, nu au fost victime.

 

inund 281x500 Teleorman. Locomotiva unui tren de pasageri, lovita de fulgerFurtuna le-a intarizat calatoria unor calatori aflati intr-un tren a carui locomotiva a fost lovita de un fulger. Incidentul a avut loc in Vartoapele, o localitate din Teleorman. Din fericite, niciunul dintre cei aproape 100 de pasageri nu a fost ranit, insa oamenii au avut de asteptat pana cand locomotiva afectata de incendiu a fost inlocuita, din cate au anuntat, duminica, reprezentantii inspectoratului general pentru Situatii de Urgenta.

turma 2 667x500 Teleorman. Locomotiva unui tren de pasageri, lovita de fulgerDe asemenea, pompierii au intervenit in ajutorul unui cioban si a celor 200 de animale pe care le pazea si care, din cauza vremii, ramasesera blocati pe o insulita in mijlocul raului Siret. S-a intamplat in Adjud, judetul Vrancea. Interventia salvatorilor a facut ca atat omul, cat si animalele sa ajunga cu bine la mal.

In total, 31 de localitati din 14 judete – intre ele Alba, Arad, Dolj, Galati, Iasi, Teleorman, Valcea sau Vrancea – au fost afectate de ploile abundente cazute in ultimele 24 de ore. In 11 localitati din judetele Bacau, Iasi si Vaslui au fost probleme cu alimentarea cu energie electrica. Atat precipitatiile, cat si scurgerile de pe versanti au produs pagube in gopodariile oamenilor. Au inundat curti, peste 50 de locuinte, 30 de anexe gospodaresti, dar si subsoluri. Au fost probleme in cazul catorva zeci de fantani, cat si nivelul a 7 tronsoane de drum si a unuia de cale ferata. Au fost si situatii in care nu doar apa a ajuns pe carosabil, si si arbori, doborati de forta vantului.

sursa foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta, IGSU    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!