Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Telekom baga gunoiul sub pres

Telekom baga gunoiul sub pres

Autor:

Toti clientii Telekom Romania vor primi o zi de reducere la factura si credit suplimentar la cartela, ca urmare a intreruperii serviciilor mobile in data de 5 martie, a anuntat, ieri, compania.

 

cladirea telekom romania 720x406 Telekom baga gunoiul sub pres

Realizand ca urmeaza un exod masiv al utilizatorilor de servicii magenta catre cele portocalii, rosii sau albastre, Telekom arunca in fideli cu cateva mii de Giga de date

Luni a fost “veselie” mare pentru utilizatorii de telefonie livrata nemteste de Telekom. Vreme de cateva ore, acestia nu au putut sa foloseasca nici serviciile de date, nici serviciul  voce. Cum, in mare, cu asta se ocupa Telekom, se poate spune ca, o vreme nemtii au fost “out of business”. Practic, smartphone-urile care foloseau reteaua Telekom au devenit numai bune pentru tetris si alte jocuri la fel de imbecile. Fireste, tot ei s-au si indignat, pentru ca Telekom a comunicat cum ca ii pare tare rau pentru neplacerile provocate si ca vor remedia problemele in cel mai scurt timp. Adica vechea placa. Devenise evident pentru oricine ca acest lucru nu avea sa includa si niste despagubiri pentru ca n-au livrat serviciile promise, asa ca blestemele au curs garla pe Facebook si nu numai.  Probabil ca mai marii nemti ai companiei s-au cam prins ca va urma si o migratie masiva dinspre telefonia magenta spre altele,  portocalii, rosii si chiar albastre, asa ca si-au recalculat pozitia. Cu tefelistii de la #rezist nu te joci. Asa ca, ieri, 48 de ore mai tarziu, citim:  “Astfel, abonatii persoane fizice si companii, clienti ai serviciilor mobile precum si cei ai ofertelor integrate fix-mobil, vor primi o reducere echivalenta unei zile de abonament la prima factura lunara emisa dupa data de 11 martie. Clientii cu servicii preplatite vor primi credit suplimentar cu echivalentul consumului mediu zilnic (la nivelul bazei de clienti)”. Acesta este un citat din cel mai recent comunicat al Telekom.  Altfel spus, s-au spalat pe maini si au bagat gunoiul sub pres. Cel putin asa spun oamenii care in ziua moarta a Telekom au pierdut mult mai mult din cauza “beznei” in care au fost bagati. Dar, deh, nemtii merg pe premiza ca romanului nu-i trebuie mult sa uite.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!