Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tel Drum cere insolventa

Tel Drum cere insolventa

Autor:

Despre firma Tel Drum s-a aflat recent ca vrea sa intre in insolventa. Drept urmare, reprezentantii societatii s-au adresat instantei.

 

decizie instanta 350x196 Tel Drum cere insolventaAu depus la Tribunalul Teleorman o cerere in acest sens, care, conform portalului instantei, a fost inregistrata pe 17 ianuarie. Cei mai multi au realizat ca este vorba chiar despre ziua in care DNA-ul anunta extinderea urmaririi penale fata de firma in cauza, pentru constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala in forma continuata si complicitate abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau altul. Dar si ca “s-a dispus instituirea masurilor asiguratorii asupra tuturor bunurilor mobile si imobile ale suspectei SC TEL DRUM SA, precum si poprire asupra sumelor de bani existente sau care urmeaza a fi virate de terti, cu orice titlu, in conturile bancare detinute aceasta, pana la concurenta sumei de 32.118.589,51 lei (reprezentand suma foloaselor necuvenite si suma cu care s-a sustras de la plata obligatiilor fiscale catre stat)”.

Instanta a stabilit si un prim termen in cauza, si anume 29 ianuarie, adica lunea viitoare.


1 Comentariu la Tel Drum cere insolventa

  1. ALO JUSTITIA

    IN CADRU ORICAREI PROCEDURI JUDICIARE AFLATE IN DESFASURARE NU SE POATE INTERVENI CU NICI O PROCEDURA CIVILA (penalul tine in loc civilul) ASTA DACA SE MAI RESPECTA LEGEA IN RO. Daca RO este stat MAFIOT atunci orice ii posibil.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!