AcasăNewsTefelistilor, va vorbeste America !

Tefelistilor, va vorbeste America !

Omul lui Trump le pune oglinda in fata: nu aveti nimic!

Steve Bannon, cel care acum 2 ani a condus campania castigatoare a lui Donald Trump pentru Casa Alba, le transmite “tinerilor frumosi si liberi” ca au ajuns precum iobagii rusi de acum 250 de ani, lucreaza doar pentru corporatii si nu au perspectiva sa dobandeasca nimic.

Omul lui Trump le pune oglinda in fata nu aveti nimic

“Au gadget-uri, sunt bine imbracati, frecventeaza localuri dragute si au preocupari inedite. Totusi, din salarii nu pot economisi mai nimic, proprietatile sunt prea scumpe pentru a le cumpara in conditii economice, iar pasul catre antreprenoriat are sorti mici de izbanda fara capital si intr-o piata suprareglementata in care totul merge in favoarea corporatiilor. Tinerii de azi nici nu au cunostinte pentru a razbi in economia reala si jocurile sunt facute de cei mari in defavoarea lor. Cei nascuti in anii 1980-2000, chiar daca au facut scoli sau au pozitii in corporatii, de fapt sunt asemenea taranilor rusi legati de glie din secolul al XVIII-lea. Se invart in gol ca in rotita hamsterului si stradaniile raman de cele mai multe ori fara rezultat. Lucreaza pentru corporatiile multinationale, dar acestea sunt atente in primul rand la veniturile operationale ameliorate si la marjele de profitabilitate imbunatatite”, avertizeaza Bannon. Critic inversunat al globalismului, Steve Bannon, eminenta cenusie din staful electoral al republicanilor,  a fost  9 ani ofiter in marina SUA, dar si bancher pe Wall Street la Goldman Sachs.

author avatar
Andrei Coman
854 afisari

3 COMENTARII

  1. Da ce înseamnă tefelist ca nu apare în Dictionare? În rest domnu Stiv are dreptate cu excepția legarii de pământ. Dacă fac ceva bun corporațiile e ca leagă de pământ o mana de tineri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger