Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tefelistilor, va vorbeste America !

Tefelistilor, va vorbeste America !

Autor:

Steve Bannon, cel care acum 2 ani a condus campania castigatoare a lui Donald Trump pentru Casa Alba, le transmite “tinerilor frumosi si liberi” ca au ajuns precum iobagii rusi de acum 250 de ani, lucreaza doar pentru corporatii si nu au perspectiva sa dobandeasca nimic.

 

tefelisti 1 Tefelistilor, va vorbeste America !

Omul lui Trump le pune oglinda in fata: nu aveti nimic!

“Au gadget-uri, sunt bine imbracati, frecventeaza localuri dragute si au preocupari inedite. Totusi, din salarii nu pot economisi mai nimic, proprietatile sunt prea scumpe pentru a le cumpara in conditii economice, iar pasul catre antreprenoriat are sorti mici de izbanda fara capital si intr-o piata suprareglementata in care totul merge in favoarea corporatiilor. Tinerii de azi nici nu au cunostinte pentru a razbi in economia reala si jocurile sunt facute de cei mari in defavoarea lor. Cei nascuti in anii 1980-2000, chiar daca au facut scoli sau au pozitii in corporatii, de fapt sunt asemenea taranilor rusi legati de glie din secolul al XVIII-lea. Se invart in gol ca in rotita hamsterului si stradaniile raman de cele mai multe ori fara rezultat. Lucreaza pentru corporatiile multinationale, dar acestea sunt atente in primul rand la veniturile operationale ameliorate si la marjele de profitabilitate imbunatatite”, avertizeaza Bannon. Critic inversunat al globalismului, Steve Bannon, eminenta cenusie din staful electoral al republicanilor,  a fost  9 ani ofiter in marina SUA, dar si bancher pe Wall Street la Goldman Sachs.


3 comentarii to Tefelistilor, va vorbeste America !

 1. CheThatzean

  mai bine tfl-ist decat bus-ist…
  Batran-Urat-Sclav…

 2. Anonymous

  CheThatzean, ești un sclavete și așa vei rămîne. Cetățene care ești tu cetățean.

 3. Sancio

  Da ce înseamnă tefelist ca nu apare în Dictionare? În rest domnu Stiv are dreptate cu excepția legarii de pământ. Dacă fac ceva bun corporațiile e ca leagă de pământ o mana de tineri.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!