AcasăNewsTaximetristii protesteaza in fata Guvernului/Restrictii de circulatie in centrul orasului

Taximetristii protesteaza in fata Guvernului/Restrictii de circulatie in centrul orasului

Inca de dimineata, cateva sute de taximetristi au venit, cu tot cu masinile pe care lucreaza, pe care le-au parcat in Piata Victoriei. Protestul lor vine „la pachet” cu restrictii de circulatie pentru ceilalti soferi din Capitala.

Nemultumirile tin de faptul ca autoritatile nu reactioneaza, spun reprezentantii Confederatiei Operatorilor si a Transportatorilor Autorizati din Romania, la cerintele transportatorilor autorizati care isi desfasoara activitatea legal. Pe scurt, supararea tine de acele aplicatii online tip Uber, Taxify ori Clever Go. Protestul din fata cladirii Guvernului urmeaza sa se desfasoare pana la ora 15.

Demersuri similare au loc, in cursul acestei zile, si in alte orase mari ale tarii.

Restrictii de circulatie in centrul orasului

Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat ca, avand in vedere manifestatia din Piata Victoriei, in intervalul orar 06.30-16.00, se vor lua masuri vizand restrictionarea traficului rutier. Astfel, vor fi instituite urmatoarele restrictii de circulatie:

– pentru manifestatia publica, din Piata Victoriei, incepand cu ora 06.30, se va restrictiona traficul rutier pe Sos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei, respectiv Sos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf pana la Piata Presei Libere (zona central – mediana, gradual, in functie de sosirea participantilor), permitandu-se permanent circulatia pe ambele sensuri ale Str. Arh. Ion Mincu;

– la nevoie, se va restrictiona traficul si pe Str. Paris si breteaua care leaga Bd. Iancu de Hunedoara de Piata Victoriei;

– incepand cu ora 06.30, circulatia in Piata Victoriei va fi resistematizata, prin asigurarea traficului rutier pe doua benzi de circulatie pe sens, in fata Guvernului Romaniei, intre Bd. Aviatorilor si Cal. Victoriei, respectiv Bd. Lascar Catargiu, asigurandu-se circulatia pe Cal.Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzesti si Bd. Lascar Catargiu.

Rute alternative:

– Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogarii – Sos. Bucuresti-Ploiesti;

– Bd. Ion Mihalache – Bd. Maresal Averescu – Bd. Marasti – Piata Montreal – Sos. Bucuresti-Ploiesti.

author avatar
Andrei Coman
147 afisari

1 COMENTARIU

  1. Problema e ca toti cei implicati in protestul de azi nu sufla o vorba despre companiile de taxi inregistrate in Ilfov care fura clientii companiilor din Capitala. Ca de aceea este acest protest : furtul de clienti. De ,,Pelicanul” condusa de un tigan din Ilfov , de pe tarlaua lui Firea si a proprietarului clubului de fotbal , nea Pandele milionarul in euro – nu se stie sursa averii, se stie ca da spaga la nivel de primarii si astfel tablita cu IL – Ilfov abunda in Bucuresti luand in mod agresiv clientii celor care platesc taxe si sunt inmatriculati in Capitala. Dar, exista o mica , cam mare diferenta intre taxiurile companiilor din Capitala si UBER. Este o diferenta de la cer la pamant. De la mancatul de salam pe o bucata de ziar a taximetristilor protestatari si pana la aspectul si comportamentul civilizat al masinii si a soferilor Uber e o distanta stelara. Astea sunt problemele , dar factorii de decizie sunt impanati cu spagi de nivel fantastic de mari care ar mira pe bucuresteanul de rand si prfera astfel sa lase lucrurile asa ca se rezolva singure conform dictonului drag comunistilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger