AcasăNewsTavanul unui club in care erau 250 de oameni, cuprins de un...

Tavanul unui club in care erau 250 de oameni, cuprins de un incediu puternic, in Ucraina

Imagini dramatice, care le vor aminti multora de tragedia de la „Colectiv”, au fost surprinse intr-un club din Ucraina. 14 oameni au ajuns pe un pat de spital.

In localul situat in orasul ucrainean Liov se aflau in jur de 250 de persoane, care petreceau de zor, pana in momentul in care tavanul s-a aprins si a inceput sa arda ca o torta.

De acolo pana la declansarea incendiului are a facut prapad in club au fost un singur pas. Au urmat momente de panica, in incercarea celor aflati in club de a iesi din incinta in siguranta. Din pacate, insa, conform rt.com, au fost cel putin 14 persoane care au fost duse la spital, avand nevoie de ajutor medical, fie pentru ca au suferit arsuri, fie ca urmare a faptului ca au inhalat fum toxic degajat de flacari. Dintre acestea, doua sunt in stare foarte grava.

Potrivit sursei citate, dezastrul a fost declansat de un artist care scuipa flacari, ca parte a show-ului, iar focul s-a dus in directia tavanului. Trebuie mentionat ca desi povestea a ajuns la urechile opiniei publice seara trecuta, incendiul s-a produs sambata noapte.

Din pacate, cazul le aminteste romanilor de tragedia de la „Colectiv”, de la care, la finele lunii octombrie, am comemorat un an. Au fost 64 de tineri care au pierit si peste 200 de raniti in urma focului care a cuprins localul situat in sectorul 4, unde la momentul respectiv avea loc un concert al unei trupe rock.

sursa foto: captura youtube

257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger