AcasăNewsTata si fiu, ATACATI de URS in propria gospodarie!

Tata si fiu, ATACATI de URS in propria gospodarie!

Doua persoane, tata si fiu, au trait momente de groaza, ajungand la spital, duminica dimineata, in momentul in care un urs, care a intrat in gospodaria lor, a sarit sa-i atace.

Incidentul a avut loc in localitatea damboviteana Varfuri, la fata locului intervenind doua echipaje medicale, unul de la SMURD si unul de la Serviciul de Ambulanta Judeatean, victimele primind primele ingrijiri la fata locului, dupa care au fost transportate la spital.

„Din primele date rezulta ca tatal, un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani, a suferit o plaga la mana, iar baiatul acestuia are zgarieturi. Ambii sunt constienti si au fost preluati de catre echipajele medicale SAJ si SMURD, care ii vor tranporta la spital. Incidentul ar fi avut loc, conform relatarilor victimelor, in momentul in care aceasta ursoaica cu pui a coborat din padure in gospodaria oamenilor, aflati in grajd, iar acestia probabil ca au incercat sa o alunge, dar ursoaica aflata probabil in cautare de hrana i-a atacat”, a declarat Eduard Telea, purtatorul de cuvant al ISU Dambovita.

Cele doua victime au fost transportate la Spitalul Orasenesc din Pucioasa, noteaza stirileprotv.ro.

Foto: agenda.ro

author avatar
Alina Costache
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger