AcasăNewsTata Puiu, cu preotii dupa el

Tata Puiu, cu preotii dupa el

Romania are un selectioner original, care ieri a uimit intreaga comunitate fotbalistica prezenta in Franta. Anghel Iordanescu a adus preoti in hotelul echipei nationale!

Cazata la „Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly”, delegatia Romaniei a inchiriat doar o parte din luxosul stabiliment (fost castel nobiliar) de cinci stele. Va puteti imagina ce soc au avut ceilalti turisti in momentul in care au dat nas in nas cu soborul de preoti ortodoxi, veniti sa-i binecuvanteze pe jucatori inaintea debutului la Euro 2016?

Iordanescu este un personaj care niciodata nu si-a ascuns credinta. Sunt legendare momentele de la meciurile echipei nationale cand „Generalul” saruta iconitele tinute in buzunarul de la sacou.

De altfel, joi, la plecarea spre Franta, sotia selectionerului, Valeria Iordanescu, a povestit ca s-a rugat pentru un rezultat bun in partida de pe „Stade de France”: „Am fost la biserica si am dat acatiste, acum speram la un rezultat bun cu Franta”. Poate cea mai sincera declaratie a venit de la unul dintre fii lui Anghel Iordanescu, care a recunoscut: „Tata a plecat cu jumatate dintre iconite, iar cu cealalta jumatate mergem noi acum”.

author avatar
National
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger