AcasăNewsTata de cosmar: A baut cu prietenii, apoi i-a cerut pustiului sa-l...

Tata de cosmar: A baut cu prietenii, apoi i-a cerut pustiului sa-l duca acasa CONDUCAND MASINA! Au ajuns la spital

Ametit serios de cata bautura a consumat inainte de a se gandi ca trebuie sa ajunga, totusi, acasa, un barbat in varsta de 38 de ani a avut „stralucita” idee de a-si pune copilul in locul sau la volan, in speranta ca nu se intampla nimic rau.

Sau, probabil, nu mai rau decat ar fi insemnat daca se urca el insusi pe scaunul destinat soferului, odata ce avea la bord prea mult alcool. Doar ca ideea polonezului din poveste care a facut schimb de roluri, uitand ca el e tatal, s-a dovedit mai periculoasa decat si-ar fi imaginat adultul, cu mintea aburita de alcool.

Odata urcat la volan, fara sa prea aiba habar de condus, si nici putere sa stapaneasca masina, pustiul in varsta de opt ani a facut prapad in cale, lovind mai multe masini. Conform Mail Online, atat tatal, cat si micutul au ajuns pe mana medicilor, cu multiple leziuni.

Si pe langa faptul ca autovehiculul lui a fost avariat serios, iar alte trei busite bine, pagube pe care trebuie sa le plateasca din buzunarul propriu,  polonezul va raspunde in fata justitiei pentru gestul sau, oamenii legii anchetandu-l pentru ca si-a pus in pericol copilul, odata ce i-a dat pe mana cheile masinii, cerandu-i sa-l duca acasa.

Sursa foto: Mail Online

264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger