AcasăNews“Tata, ce frica imi e!”, mesajul fotbalistului din avionul disparut

“Tata, ce frica imi e!”, mesajul fotbalistului din avionul disparut

Emiliano Sala a simtit tragedia

„Sunt in avion, ai zice ca se rupe in bucati, si plec spre Cardiff.  (…) Daca intr-o ora jumatate nu aveti vesti de la mine, nu stiu daca trimit pe cineva sa ma caute pentru ca nu stiu daca ma vor gasi, dar stiti ….. Tata, ce frica imi e!”, sunt ultimele mesaje audio ale jucatorului de la Cardiff, Emiliano Sala, pe care le-a trimis inainte ca avionul privat Piper Malibu sa dispara  de pe radar in timp ce se afla  deasupra Canalului Manecii.

Emiliano Sala a simtit tragedia

Sala a transmis un mesaj asemanator unui fost coechipier, Diego Rolan(fost coleg la Bordeaux) care a confirmat informatia pentru postul de radio uruguayan 1010AM, scrie L’Equipe. Sansele de supravietuire sunt minime, a anuntat politia din Insula Guernsey, care a reluat operatiunile de cautare ale avionului. Nu am gasit semne despre cei care se aflau la bord. Daca au ajuns in apa, sansele de supravietuire in acest moment, sunt, din nefericire, mici. Avionul nostru a survolat indelung zona accidentului, impreuna cu doua elicoptere. De asemenea, au fost barci care au participat la cautare. Si nimeni nu a vazut nimic, in conditiile in care vizibilitatea a fost buna. Din pacate, ne gandim la ce este mai rau. Daca a cazut, avionul s-a dezintegrat, deci nu sunt sanse. In plus, temperatura apei este atat de rece, incat ei au fost grav afectati. Am facut baie in Canalul Manecii intr-o zi si am putut sa rezist cu greu trei minute, deoarece marea este foarte rece in aceasta perioada a anului. Cred ca nu ar fi putut rezista mai mult de o ora fara sa-si piarda cunostinta”, a spus  John Fitzgerald, pilot la Channel Islands Airsearch, o asociatie cu sediul in Insula Guernesey, care participa la cautari. Fitzgerald crede ca motivul  disparitiei avionului ar fi o „pana electrica totala” care ar explica intreruperea totala a contactului si motoarelor, in timp ce Jorge Polanco, expert aviatic, a vorbit in presa britanica despre „nebunia” de a traversa Canalul Manecii noaptea, cu un avion cu un singur motor.

Fosta iubita a lui Emiliano Sala acuza mafia din fotbal

Berenice Schkair lanseaza o ipoteza soc, nu este de parere ca a fost un accident si ca totul a fost de fapt orchestrat: „Investigati mafia din fotbal, pentru ca eu nu cred ca a fost un accident! Se pierde timpul si nu se face nimic (…) Inima mea este franta, inca nu pot sa inteleg. Sunt devastata, simt durere, teama, manie si ma simt neputincioasa. Orele trec. Sa asteptam si sa-i respectam familia. Am credinta si speranta!”, a scris Schkair pe o retea de socializare. Argentinianul Emiliano Sala de 28 de ani semnase cu gruparea Cardiff City de pe locul 18 din Premier League, pentru 15 milioane de lire sterline.

Maradona: sper ca el sa fie gasit in viata

“Sper ca avionul sa fi gresit aeroportul si Sala sa fie gasit in viata, asta este tot.  Este un ghinion teribil. Cand astfel de lucruri se intampla, eu ma gandesc la toate calatoriile pe care le-am facut cu o multime de oameni”, a spus Diego Maradona, vizibil afectat de disparitia compatriotului sau. Mesaje de ingrijorare si compasiune au venit si din lumea fotbalului, antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, s-a declarat „foarte trist”, “disparitia avionului in care se afla Emiliano Sala… este un basm care se transforma in drama”, a spus tehnicianul lui Angers, Stephane Moulin, iar argentinianul Valentin Vada, fotbalist la Bordeaux si unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Sala, a postat pe Twitter: „Vamos hermano ! Aparece por favor ! („Haide, fratele meu! Te rog sa apari’). (B.B.)

Ronaldo, postare scandaloasa chiar in ziua disparitiei lui Sala

Cristiano Ronaldo a fost criticat dupa ultima poza postata pe site-urile de socializare, in timp ce Emiliano Sala era de negasit. Starul de la Juventus a distribuit o imagine pe Twitter si pe Instagram,  marti( ziua in care s-a aflat de disparitia avionului), mai precis un selfie in avionul privat. Jucatorul in varsta de 33 de ani a folosit aeronava lui privata pentru a se deplasa de la Torino la Madrid, acolo unde s-a prezentat la procesul in care este judecat pentru evaziune fiscala. „Nu este ziua potrivita pentru acest tweet. Chiar nu este” , a rectionat fosta glorie a fotbalului britanic, Gary Lineker.

author avatar
Bogdan Borcea
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger