Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tarom ramane si fara ultimul Airbus A 310

Tarom ramane si fara ultimul Airbus A 310

Autor:

Ultimul Airbus A-310 din flota companiei nationale si-a incheiat cariera, dupa 24 de ani de serviciu, aterizand, dupa ultima sa cursa, Madrid-Bucuresti, pe aeroportul Henri Coanda.

 

TAROM YR LCA Airbus A310 800x445 Tarom ramane si fara ultimul Airbus A 310Botezat Transilvania, aeronava a fost cumparata in decembrie 1992 si a fost folosita pe curse spre New York, Beijing, Singapore, Montreal si pe rute europene. Din 2003, Tarom(care opera, de exemplu, cursa Bucuresti- New York, din 1974) a sistat zborurile transatlantice, datorita vechimii acestor gen de aparate si a consumului, considerat mai mare cu 40% decit cel al aeronavelor moderne.

Airbus-ul Transilvania a fost primit cu tunuri de apa si de fosti piloti si insotitori de bord, care au zburat cu acesta ani de zile. “Este un avion minunat, un avion foarte docil, dar care si-a atins varsta. Prima cursa externa cu acest aparat am efectuat-o la Londra, pentru ca am inceput cu zboruri in Europa, si apoi am trecut pe curse long-curier, spre New York, Beijing, Bangkok, prin 1993-1994. Mi-as dori ca TAROM sa redevina ce a fost, cu zboruri long-curier si sper ca viitorul va fi favorabil TAROM”, a declarat Alexandru Silivestru, unul dintre pilotii ultimei curse cu aeronava Airbus A-310.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!