AcasăNewsTarom, parasita de manager si tot mai aproape de insolventa

Tarom, parasita de manager si tot mai aproape de insolventa

Se pare ca premonitiile fostilor sefi de la Tarom se implinesc. Managerul abia numit a dat bir cu fugitii, iar ceilalti noi sefi inca isi negociaza salariile.

In acest timp, compania aeriana de stat acumuleaza  pierderi de aproape 200.000 de euro in fiecare zi (peste cinci milioane de euro pe luna).  Managerul ales sa conduca Tarom, Heinrich Vystoupil, a lasat balta si functia, si compania, deoarece nu a reusit sa obtina de la autoritati un salariu de 120.000 de euro si beneficii pentru sotie si copil.

Heinrich Vystoupil a parasit Tarom din cauza salariului

Nici cu ceilalti membri ai noului board lucrurile nu stau bine, deoarece niciunul nu a semnat inca vreun contract cu statul, iar negocierile trebuie sa se incheie maine. Situatia la Tarom este destul de grava. „Sunt si aici baieti destepti”, a spus Dumitru Prunariu,  unul dintre membrii board-ului, iar un fost director prezice falimentul societatii. „Tarom este in coma si nu mai rezista experimentelor”, a atras atentia Nicolae Demetriade, numit director la Tarom pe vremea ministeriatului lui Miron Mitrea.

author avatar
Arpad Dobre
398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger