AcasăNewsTarom ne ia de prosti si spera la profit

Tarom ne ia de prosti si spera la profit

Şeful Tarom, Weerner Wolf, venit de la Automobile Bavaria, confundă zburatul cu condusul pe şosea

Seful Tarom, Weerner Wolf, a declarat cu ocazia inaugurarii cursei Iasi – Timisoara, ca se asteapta ca in acest an compania o sa aiba profit.  Asta dupa ce a decis sa renegocieze contracte in urma carora cheltuielile au fost taiate cu circa 70 milioane de euro. Un fel de science fiction pentru ca “pusculita aeriana” a baietilor destepti a avut 10 ani de pierderi grele.

Şeful Tarom<br >Weerner Wolf<br >venit de la<br >Automobile<br >Bavaria<br >confundă<br >zburatul<br >cu condusul<br >pe şosea

Stim deja, care cum vine la Tarom declara ca va face minuni, pentru ca, dupa vreo sase luni sa revina spunand ca nu se poate. Acum e randul lui Weerner Wolf sa ne minta pe fata:  “Bugetul pe care l-am facut pe anul asta este un buget foarte curajos, pentru ca avem de gand sa schimbam foarte mult ceea ce in ultimii 10 ani, de cand este Tarom pe pierdere, nu s-a intamplat. Bugetul este usor pe plus, cam vreo 394 de mii de lei. Vorbim de profit, daca avem niste premise care se intampla”, a spus Wolff.   Intrebat ce cheltuieli va reduce, Wolff a dat asigurari ca nu va face restructurari in sensul concedierilor, dar compania se va reorganiza.   “Avem o multime de contracte pe care le renegociem acum, in ultimul moment, si pot spune ca pana in momentul actual am taiat deja in jur 70 de milioane de euro. Mai avem foarte multe contracte care trebuie renegociate”, a spus Wolff. Oricat am vrea sa credem in acest miracol, sa nu uitam ca pistele de pe majoritatea aeroporturilor din tara sunt praf si nimeni nu se baga sa le faca, iar cele 70 de milioane “taiate” de Wolff nu inseamna prea mult pentru o companie nationala, insa poate fi un  bun rezervor din care sa mai suga “baietii destepti” inca o transa groasa de parale. Dar, ca sa nu mai fim mintiti, asa, pe fata, nu s-ar putea pune o clauza de interdictie a promisiunilor aberante in contractele sefilor Tarom? In ceea ce priveste zborurile internationale de la si spre Aeroportul Timisoara, un reprezentant al companiei a afirmat ca acestea vor fi operate curand, prin Tarom.   “Va vom anunta in doua saptamani care sunt zborurile care vor incepe chiar din sezonul estival”, a afirmat Wolf.

author avatar
Andrei Coman
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger