Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tarile conduse de LGBT

Tarile conduse de LGBT

Autor:

Lista lor este deocamdata scurta, dar creste repede pentru ca aceasta comunitate investeste de zor in esichierul politic.

 

gay 1 Tarile conduse de LGBT

Drapelul minoritatilor sexuale flutura deja pe multe guverne

Abia in 2009 primul lider politic LGBT a fost ales in fruntea tarii: Johanna Siguroardottir, in Islanda. Au urmat, in 2011, premierul Belgiei, Elio Di Rupo, homosexual. Incepand cu 2013, a venit la putere Xavier Bettel, premierul Luxemburgului. Ana Brnabic, in Serbia, si Leo Varadkar, in Irlanda-chiar daca tara nu a dezincriminat homosexualitatea decat in 1993, se afla si ei in fruntea unui guvern. Un progres inimaginabil pentru alte generatii. In SUA, persoanele LGBT ti-au facut loc la toate nivelurile politice. In Marea Britanie in 2017, 45 de deputati si deputate LGBT au fost alesi in parlament. in ambele parti. 400 de persoane LGBT sunt in cursa pentru alegeri in SUA in acest an. Printre ele, Chelsea Manning, pentru un post de senator de Maryland, Cynthia Nixon, fosta actrita in ”Sex and the city” (casatorita cu Christine Marinoni din 2012), pentru postul de guvernator de New York. Iar in Texas, cursa pentru postul de guvernator ar putea fi castigata de o femeie latino-americana si lesbiana: Lupe Valdez.  Tot in SUA, Corey Johnson (gay) este presedintele consiliului municipal al metropolei New York. Dar, daca sosirea persoanelor LGBT in fruntea unor orase judecate ”progresiste” precum New York, nu uimeste pe nimeni, un lider gay intr-o tara catolica precum Irlanda, sau o femeie lesbiana in la fel de conservatoarea Serbie ortodoxa, da. Le fel si in alta tara conservatoare, Israel, unde Amir Ohana (gay) si-a facut loc in parlament. Om trai si om vedea.


4 comentarii to Tarile conduse de LGBT

 1. Anonymous

  Insusi Fiul Lui DUMNEZEU,Domnul nostru Iisus Hristos,spune despre acesti oameni ( LGBT,etc), ca spurca si pamantul,si aerul !!! Intr-o profetie din cartea Sfantului Nifon al Constantianei.

 2. Capatul plavanului vs capatul teleomelteanului

  PUNEȚI pe primul loc in lume Olanda. De la ambasadoarea poponar interloapa la bunicute dopate la cel mai mare trafic cu droguri din lume in portul Ansterdam pana la strazile din orase totu e perimat supus halucinatiei poponautice si sevrajului
  pana si prajiturelele pt copii sunt cu canabis.

 3. Capatul plavanului vs capatul teleomelteanului

  Perimat in sens de stins apus.

 4. Anonymous

  Să fie la ei, acolo…Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!