AcasăNewsTarife si servicii de Pasti pe Valea Prahovei si Brasov

Tarife si servicii de Pasti pe Valea Prahovei si Brasov

Pensiunile agroturistice ofera turistilor posibilitatea petrecerii unui sejur pascal traditional

Credinciosii ortodocsi sarbatoresc in mai putin de doua saptamani Sfintele Pasti, iar hotelierii, cabanierii si proprietarii de pensiuni au decis sa pastreze tarifele de cazare la nivelul celor din 2011.

Pensiunile agroturistice ofera turistilor posibilitatea petrecerii unui sejur pascal traditional

Sinaia este una dintre statiunile preferate de turistii cu venituri peste medie, iar costurile difera de la un hotel la altul. La cele de trei stele, tariful de 448 de lei/persoana include trei nopti de cazare in camera dubla, cu mic dejun inclus si primire cu oua rosii si cozonac, plus dejun special cu produse traditionale in prima zi de Pasti. La hotelurile de patru stele, tariful de 700 de lei/persoana include patru nopti de cazare in camera dubla cu demipensiune, dejun in ziua de Paste, gustare traditionala in noaptea de Inviere, dar si acces gratuit la sauna, jacuzzi, sala de fitness, internet si parcare.

La Busteni, la hotelurile de trei stele din statiune cazarea pe trei nopti in camera dubla cu mic dejun si masa festiva cu bucate traditionale incluse costa 315 lei de persoana, iar la doua stele – 270 de lei de persoana.

Gratuitate la sauna si hidromasaj

Breaza ofera posibilitatea petrecerii unui sejur pascal la un club de golf , cazarea fiind asigurata in vile. Preturile variaza intre 680 si 790 de lei/persoana pentru trei nopti de cazare, plus mic dejun,  masa festiva traditionala (pasca, bors si stufat de miel). In tarif intra si un voucher pentru masaj de relaxare, sauna, baie cu plante aromatice si hidromasaj, lectie de initiere pentru cei care vor sa invete golf, acces gratuit pentru copii pe terenul de minigolf.

Sarbatori in pensiunile brasovene

In judetul Brasov, cele mai accesibile oferte de petrecere a sarbatorilor de Paste in stil traditional sunt la  pensiunile si vilele incluse in Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC). Sunt puse la dispozitie aproximativ 3.000 de locuri de cazare in: Bran, Moeciu, Poiana Marului, Rasnov, Zarnesti, Sacele si Bunesti. Preturile pentru vacanta de Paste la tara in pensiunile ANTREC sunt cuprinse inte 200 si 450 de lei de persoana pentru patru nopti de cazare, cu demipensiune si masa festiva de Paste incluse. Cei care vor sa petreaca sarabatorile de Paste in oras, pot opta pentru o pensiune in Brasov sau Predeal. La pensiunile brasovene sau din Predeal cazarea costa 48-50 de lei/noapte/persoana, fara masa inclusa.

author avatar
Arpad Dobre
232 afisari

2 COMENTARII

  1. Tarifele de cazare mi se par acceptabile. Poate ma voi hotari in ultimul moment sa merg la munte de Paste.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger