AcasăNewsTariceanu: Ungureanu a gresit acceptand postul de premier

Tariceanu: Ungureanu a gresit acceptand postul de premier

Calin Popescu Tariceanu e de parere ca Mihai Razvan Ungureanu a facut o greseala acceptand sa preia functia de prim-ministru. Fostul sef al Executivului considera ca Ungureanu”nu are o experienta politica suficienta pentru a actiona in deplinatatea fortelor” ca premier.

Intr-o interventie la Digi 24, fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca, in opinia sa, Mihai Razvan Ungureanu „a facut o greseala acceptand sa preia portofoliul de prim-ministru”, pentru ca nu are suficienta experienta politica. „Nu are o experienta politica suficienta pentru a actiona in deplinatatea fortelor ca prim-ministru. Ca prim-ministru iti trebuie o experinta politica care se articuleaza in activitatea unei structuri politice, a unui partid”, a sustinut Tariceanu.

Liberalul a adaugat ca „situatia politica in Romania s-a deteriorat intr-atat, situatia arcului guvernamental este atat de afectata” incat implicit il afecteaza si pe Ungureanu, pentru ca „sprijinul pe care in mod nomal trebuie sa-l aiba un prim-ministru in arcul majoritatii el il are intr-o masura care este destul de precara”.

„Este cateodata supus unor actiuni de santaj, cum a fost cea legata de alocarea fondurilor guvernamentale pentru primariile conduse de primari ai PDL sau altadata nu reuseste sa agrege majoritatea de care are nevoie pentru a lua deciziile politice importante”, a mai precizat Calin Popescu Tariceanu.

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger