AcasăNewsTariceanu, trimiteri la Iohannis si la Kovesi, la Congresul PSD: "isi va...

Tariceanu, trimiteri la Iohannis si la Kovesi, la Congresul PSD: „isi va semna singur sentinta – nu va mai castiga al doilea mandat”

Tăriceanu face trimitere la cifrele venite de la INS: ”O informație care ar trebui să ne alarmeze” (foto: Facebook)

In discursul pe care l-a transmis in fata liderilor si ai delegatilor PSD prezenti la Congresul de sambata, liderul ALDE a facut, o data in plus, trimitere la „statul paralel”.

Si, totodata, a facut referire la propunerea pe care a formulat-o ministrul Justitiei, in urma raportului de analiza a activitatii manageriale la DNA. Si anume la cererea privind revocarea sefei DNA si la decizia pe care o are de luat primul om in stat, caruia nu i-a pronuntat, insa, numele. „Va spun un singur lucru – ca ziua in care presedintele va iesi in conferinta de presa sa anunte ca nu o revoca pe dna Kovesi, isi va semna singur sentinta – nu va mai castiga al doilea mandat. Va fi clar atunci pentru toata lumea ca presedintele este dispus sa faca orice pentru a salva un singur om de la varful acestei institutii care il ajuta extrem de mult (…) pentru ca ii elimina adversarii politici pe care el nu este in stare sa ii invinga in lupta dreapta si corecta (…) Presedintele vrea sa creada ca in felul acesta isi asigura al doilea mandat (…) va arata un singur lucru – ca este presedintele statului paralel si nu presedintele romanilor”, a sustinut Tariceanu, pe un ton ferm, de la tribuna Congresului PSD.

sursa foto: Facebook

author avatar
Andrei Coman
192 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ați zice despe DNA că, în mandatul doamnei Codruța Kovesi, a devenit o instituție consolidată, așa cum chiar domnul Tăriceanu propunea cu ceva ani în urmă, despre instituții ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger