Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tariceanu, sustinere clara pentru Toader: apreciez in mod deosebit prestatia lui ca ministru

Tariceanu, sustinere clara pentru Toader: apreciez in mod deosebit prestatia lui ca ministru

Autor:

Presedintele ALDE nu lasa loc de interpretari cand vine vorba de pararea privind o eventuala schimbare a lui Tudorel Toader din fruntea Ministerului Justitiei.

 

tariceanu 720x479 Tariceanu, sustinere clara pentru Toader: apreciez in mod deosebit prestatia lui ca ministruClarificarea vine pe fondul speculatiilor aparute in spatiul public in ultima perioada, pe fondul evaluarii activitatii ministrilor Cabinetului Dancila, cum ca Toader s-ar putea afla pe lista remaniabililor. “Romania n-a mai avut de mult un ministru al Justitiei care sa aiba curajul sa-si asume prerogativele date de lege si de Constitutie, cum este cazul ministrului Toader”, e de parere Calin Popescu Tariceanu.

Al doilea om in stat considera, totodata, ca Toader e un “om cu o pregatire juridica de un nivel foarte inalt, capabil sa analizeze toate problemele pe care le avem in Justitie” si care “a dat dovada de multa determinare, de mult curaj si a pus lucrurile la punct in ce inseamna restabilirea locului puterilor in stat, restabilirea ecghilibrului intre puteri si separatia puterilor in stat” . “Apreciez in mod deosebit prestatia domnului Toader ca ministru”, a conchis Tariceanu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!