AcasăNewsTariceanu spune clar: "ALDE nu remaniaza pe nimeni"

Tariceanu spune clar: „ALDE nu remaniaza pe nimeni”

Mariajul Dragnea – Tariceanu scartaie din ce in ce mai tare

Liderul ALDE, formatiunea ce formeaza alaturi de PSD Coalitia de guvernare, nu lasa loc de interpretari cand vine vorba de anuntata remaniere a Executivului.

„ALDE nu remaniaza pe nimeni”, a spus-o cu subiect si predicat Calin Popescu Tariceanu, de la Bistrita, intr-o conferinta de presa in care a precizat ca a discutat cu Liviu Dragnea despre acest subiect. Si inainte de a sublinia ca „fiecare partid isi face propria evaluare a ministrilor care sunt reprezentantii partidului in Guvern„.

Admitand ca intotdeauna se poate spune ca e loc de mai bine, Tariceanu a mai punctat ca „per ansamblu activitatea lor a fost considerata, pe baza evaluarilor facute, ca satisfacatoare”.

Precizarile lui Tariceanu vin dupa ce recent liderul PSD spunea ca nu s-a vorbit de o restrucurare, ci de o posibila remaiere a Executivului, ca o decizie in acest sens va lua premierul, dar si ca sunt „zero” sansele sa nu existe vreo schimbare in Guvern. ALDE are patru ministri in Cabinetul Dancila – la Energie, Externe, Mediu si pentru Relatia cu Parlamentul.

author avatar
Cristina Stefan
178 afisari

3 COMENTARII

  1. Oare ministrul Melescanu ce peste cca 5 luni implineste 78 de ani nu ar putea fi remaniat sa isi manance pensia linistit? Nu se gasets un alt diplomat de meserie sa il inlocuiasca/ El a slujit i toate regimurile Dej Ceausescu Iliescu Constantinescu basecu si Johannis Tare omu, nu glumă…

  2. Ministrul de la Energie este o catstrofa.
    Mos Melescanu e sluga la prea multi stapani.
    Tariceanu nu intelege ca daca se rupe de psd va fi ca pnt-ul lui Pavelescu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger