Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tariceanu sapa la SRI dupa dosarele lui Iohannis si Hellvig

Tariceanu sapa la SRI dupa dosarele lui Iohannis si Hellvig

Autor:

Date fiind informatiile referitoare la Klaus Iohannis si Eduard Hellvig trimise de SRI la ANI, Calin Popescu Tariceanu vrea acum sa afle daca nu cumva SRI pastreaza la sertar niste dosare legate de cei doi domni.

 

tariceanu 7 Tariceanu sapa la SRI dupa dosarele lui Iohannis si Hellvig

Presedintele Senatului ia SRI-ul la intrebari

In opinia lui Tariceanu, ca urmare a datelor iesite la iveala dupa rascolirea protocoalelor secrete incheiate de SRI cu diverse institutii ale statului, exista cel putin doua intrebari ”legitime” pentru SRI: ”A transmis SRI informatii despre Iohannis si Hellvig si la DNA?” si ”Au (Iohannis si Hellvig) dosare <<la sertar>>?”. ”Tinand cont de modul de operare de pana acum al statului paralel, nu m-ar mira sa fie asa. In baza caror prevederi legale, SRI a furnizat ANI informatii care nu aveau legatura cu chestiuni ce privesc siguranta nationala? Care este numarul de dosare realizate de ANI in urma informatiilor primite de la SRI? Ma tem ca numarul este unul foarte mare si arata modalitatea in care ANI a fost folosita ca arma politica, iar opinia publica are dreptul sa afle numarul clar. Ca Presedinte al Senatului pun aceste intrebari si ridic problema protocolului SRI-ANI pentru ca sunt convins ca fara a destructura statul paralel, Romania nu poate sa mearga inainte”, si-a detaliat Tariceanu curiozitatea intr-o postare pe contul sau de Facebook.


3 comentarii to Tariceanu sapa la SRI dupa dosarele lui Iohannis si Hellvig

  1. ??????

    Vă mai amintiți totuși cu care dintre soții avea Călin Tăriceanu contract, despe bunuri ?

  2. ??????

    Oare ar fi putut fi până la “afacerea Sterling” ? Pe vremea când Popescu Tăriceanu devenea membru PCR se zicea despre partid că ar fi “tatăl” și securitatea “muma” ?

  3. ??????

    Apreciați că Popescu Tăriceanu ar putea avea, “apucături fanariote” ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!