Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tariceanu, primele concluzii dupa ce si-a vazut dosarul la Comisia Juridica

Tariceanu, primele concluzii dupa ce si-a vazut dosarul la Comisia Juridica

Autor:

Presedintele Senatului a avut acces, miercuri, la dosarul in privinta caruia DNA-ul a trimis acestei camere a Parlamentului o solicitare de aviz pentru inceperea urmaririi penale a politicianului care detine a doua functie in stat.

 

tariceanu 350x233 Tariceanu, primele concluzii dupa ce si a vazut dosarul la Comisia JuridicaMai exact la continutul celor 73 de volume aflate la Comisia Juridica, si pe care Calin Popescu Tariceanu le poate consulta, de miercuri incepand, si pana lunea viitoare inclusiv.

Liderul ALDE a venit in cursul acestei zile la Comisie fara avocat, reusind sa parcurga doar cateva zeci de pagini din miile de file ale volumelor dosarului, spunand ca va reveni alaturi de avocat si ca din ce a citit “nu rezulta niciun element acuzator la adresa mea”, dar ca “trebuie sa parcurgem toate volumele”. “80 de pagini am citit pana acum, la prima, asa, vedere, (…) va pot spune ca sunt foarte multe referiri, in fine, aprecieri, care nu au nicio legatura cu persoana mea. Rezulta de aici ca dosarul este impanat cu lucruri care mai degrama sa impresioneze prin volum, mai degraba, decat prin continut”, a mentionat Tariceanu, de la Parlament.


2 comentarii to Tariceanu, primele concluzii dupa ce si-a vazut dosarul la Comisia Juridica

  1. Anonymous

    In mod normal miroase a bulau asta daca nu i se face lui Dragnea mila de el si il scapa

  2. cobe

    In mod normal miroase a dosar politic facut la ordinul stapanilor coloniei.Cum sa fie un dosar normal cu atatea zeci de mii de pagini,cand in citeva zeci de pagini poti descrie fapte,ele,probele,concluziile,fara umpluturi nesfarsite si care contin numai apa de ploaie otravita.De ce sa ascunzi faptele printr-o varzaraie bruxelleza fara noima,uite asa ca sa-l ingropam pe unul care a fluierat,fluiera si va fluiera la arbitrii din zona verzei stricate si corupte mai rau decat inlta poarta otomana,sfarsitul ei este aproapte,pacat ca noi o sa platim nota.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!