AcasăNewsTariceanu: Politicienii sa scape de obsesia Basescu

Tariceanu: Politicienii sa scape de obsesia Basescu

Tariceanu ii sfatuieste pe Antonescu si Voiculescu sa se trateze de obsesia suspendarii

Introdusa din nou pe agenda publica de Dan Voiculescu si Crin Antonescu, suspendarea presedintelui Traian Basescu naste controverse in USL.

Tariceanu ii sfatuieste pe Antonescu si Voiculescu sa se trateze de obsesia suspendarii

”E un subiect care mi se pare ca este adus in discutie intr-un mod nepotrivit”, a comentat fostul premier Calin Popescu Tariceanu, vizibil iritat de insistenta tandemului Voiculescu-Antonescu.  Fara sa-i nominalizeze direct, liderul deputatilor PNL i-a sfatuit pe cei doi colegi sa se trateze rapid de psihoza Basescu.

”Multi dintre politicienii romani ar face bine daca ar scapa de obsesia (suspendarii n.r) care ii bantuie de dimineata pana seara. (…) Noi nu ne putem aduce contributia pe care multi o asteapta, pentru ca Romania este intr-un fel slabita in urma acestei situatii politice pe care am traversat-o in vara trecuta”, a afirmat Tariceanu.  La randul sau, social-democratul Vasile Dancu a declarat ca scenariul prezentat de Dan Voiculescu dovedeste ”lipsa de imaginatie”. ”Am impresia ca puterea si opozitia au ajuns la o limita a capacitatii de a gandi teme de conflict. Ce spune Voiculescu este o tema veche. Este un fel de blestem al USL in care cineva vine si introduce teme de discutie in interior”, a conchis Dancu.

[poll id=”380″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger