Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tariceanu: Nu exista sincopa Guvern-Coalitie si sper sa nu existe

Tariceanu: Nu exista sincopa Guvern-Coalitie si sper sa nu existe

Autor:

Pe langa apelul facut la adresa colegilor din Coalitie, reprezentantii PSD-ului, acela de a se concentra pe “agenda cetateanului” si nu pe alte discutii nefolositoare, Calin Popescu Tariceanu a tinut sa declare public faptul ca nu este “nicio informatie directa” de la premier cum ca ar vrea sa faca o restructurare.

 

tariceanu 350x159 Tariceanu: Nu exista sincopa Guvern Coalitie si sper sa nu existeSi a amintit ca actuala formula de guvernare a fost convenita printr-un protocol parafat intre PSD si ALDE, in decembrie 2016. Totodata, Tariceanu a sustinut ca nu sunt probleme la niveul relatiei intre Coalitie si actualul Executiv. “Nu exista (…) sincopa intre Guvern si Coalitie si sper sa nu existe in viitor, atata vreme cat Guvernul va urmari agenda politica a guvernarii pe care noi am aprobat-o in Parlament”, a subliniat liderul ALDE.

Nu in ultimul rand, Tariceanu i-a dat un sfat premierului, in replica la afirmatia atribuita acestuia din urma, cu paralela ca nu ar putea face performante demne de Formula 1 cu un Trabant. “Sunt de parere, care mai stiu cu masinile cum e treaba, ca e bine sa inveti intai sa conduci Trabantul bine, si dup-aia iti pui problema eventual de Formula 1”, a replicat liderul ALDE.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!