AcasăNewsTariceanu: Nu exista sincopa Guvern-Coalitie si sper sa nu existe

Tariceanu: Nu exista sincopa Guvern-Coalitie si sper sa nu existe

Pe langa apelul facut la adresa colegilor din Coalitie, reprezentantii PSD-ului, acela de a se concentra pe „agenda cetateanului” si nu pe alte discutii nefolositoare, Calin Popescu Tariceanu a tinut sa declare public faptul ca nu este „nicio informatie directa” de la premier cum ca ar vrea sa faca o restructurare.

Si a amintit ca actuala formula de guvernare a fost convenita printr-un protocol parafat intre PSD si ALDE, in decembrie 2016. Totodata, Tariceanu a sustinut ca nu sunt probleme la niveul relatiei intre Coalitie si actualul Executiv. „Nu exista (…) sincopa intre Guvern si Coalitie si sper sa nu existe in viitor, atata vreme cat Guvernul va urmari agenda politica a guvernarii pe care noi am aprobat-o in Parlament”, a subliniat liderul ALDE.

Nu in ultimul rand, Tariceanu i-a dat un sfat premierului, in replica la afirmatia atribuita acestuia din urma, cu paralela ca nu ar putea face performante demne de Formula 1 cu un Trabant. „Sunt de parere, care mai stiu cu masinile cum e treaba, ca e bine sa inveti intai sa conduci Trabantul bine, si dup-aia iti pui problema eventual de Formula 1”, a replicat liderul ALDE.

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger