AcasăNewsTariceanu, motiv pentru un nou conflict Antonescu – Chiliman

Tariceanu, motiv pentru un nou conflict Antonescu – Chiliman

Calin Popescu Tariceanu

Un nou conflict a izbucnit in PNL, dupa ce liberalii bucuresteni au aflat ca liderul partidului a cedat conservatorilor colegiul senatorial rezervat fostului premier Calin Popescu Tariceanu.

Andrei Chiliman il sustine pe Calin Popescu Tariceanu pentru un colegiu senatorial din Sectorul 1

Conducerea PNL Sector 1 a aprobat candidatura lui Calin Popescu Tariceanu pentru colegiul senatorial ocupat in prezent de Crin Antonescu.

Crin Antonescu, in razboi cu liberalii din Sectorul 1

Odata incheiate formalitatile, liberalii au aflat insa ca au fost lucrati pe la spate chiar de presedintele partidului, care a cedat colegiul cu pricina unui om promovat de Dan Voiculescu. Elegant, primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a facut apel la ”bunul simt” al celor care iau decizii in PNL, recte Antonescu, sugerand insa ca nu da doi bani pe intelegerile dintre acesta si Voiculescu.

In urma intelegerii cu liderul PNL, Dan Voiculescu a obtinut colegii sigure pentru oamenii lui

”Nu cred ca exista o asemenea chestiune oficial (cedarea colegiului in favoarea conservatorilor – n.r). Domnul Tariceanu a fost validat si votat de Delegatia Permanenta a Sectorului 1, avem un traseu politic comun de 23 de ani si o sa-l sustin pentru a castiga colegiul. (…) Eu ma bazez pe chestiuni concrete. (…) Ma bazez pe bunul simt al celor care iau decizii in PNL”, a afirmat Chiliman.

Calin Popescu Tariceanu

Opinie impartasita si de deputatul PNL Lodovic Orban, care a explicat, pe un ton ce-i drept mai ironic, ca locul lui Crin Antonescu trebuie ocupat de o persoana care sa se ridice la nivelul liderului liberal. ”Aceasta candidatura este in interesul USL, domnul Tariceanu beneficiaza de o cota de incredere si de o intentie de vot foarte mare (…) De asemenea, acesta este o candidatura practic pe un colegiu care a apartinut domnului Antonescu si trebuie prevalata cu o candidatura de calibru similar”, a precizat Orban.

PSD ia crema in Capitala

Dupa mai multe runde de negocieri, uselistii sustin ca au incheiat socoteala in Bucuresti. Astfel, potrivit impartirii finale, PSD are 18 candidati, PNL – 15 candidati, PC – 5 candidati si UNPR – 2 candidati. Liberalii vor trage tare in Sectoarele 1 si 3, in timp ce social-democratii au ales Sectoarele 5, 6 si 2. Conservatorii au optat in principal pentru Sectorul 4, iar uneperistii au primit doua colegii in Sectorul 2.

author avatar
Adelina Ionicel
752 afisari

2 COMENTARII

  1. Sper din toata inima sa dispari din viata politica.Locul tau este in puscarie excrocule

  2. Succes ! Tara noastra ravasita de hoti are nevoie de oameni ca dansul cu o conduita civica responsabila,de oameni atenti la nevoile alegatorilor si la tot ce se intampla in jurul lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger