AcasăNewsTariceanu: majoritatea e foarte in regula. E o problema de prezenta

Tariceanu: majoritatea e foarte in regula. E o problema de prezenta

Coalitia formata din PSD si partidul pe care il conduce continua sa aiba majoritatea in Camera Deputatilor, da de inteles Calin Popescu Tariceanu.

Chiar si asa, al doilea om in stat admite ca e o problema – una ce tine de prezenta alesilor neamului la sedinte.  „Majoritatea e foarte in regula, functioneaza foarte bine, nu cred ca e o problema. E o problema de prezenta, asta e altceva, dar nu e problema de majoritate”, a declarat presedintele Senatului, miercuri, de la Parlament.

 

167 afisari

2 COMENTARII

  1. Tariceanu zambet de rosie stoarsa. Omul este la fel de expresiv ca animalul de companie a lui Sancho Pantza de la .. Maciuca

  2. Nu se poate cu prezenta asta,se mai prezinta alesii sa-si ridice lefurile?,pentru cei cu absente sa le inchideti casieria cand vin sa ridice tescalaul ca sa simta chestiunea cu prezenta.Si mai bine ar fi sa-i amanati atatea zile cate absente au,iar daca nu se prezinta sa le legati de gat lantisoare cu semnale sa stiti in orice moment unde se afla,acasa,acasa la amanta,pacat ca este interzis.iar la alegerile viitoare sa depistati pe toti candidatii sub acoperie,ca doar nu sunteti orbi,surzi sau muti de aveti asa multe scapari.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger