AcasăNewsTariceanu lauda discursul lui Dancila din PE: Bravo ei!

Tariceanu lauda discursul lui Dancila din PE: Bravo ei!

Se aduce în discuție amânarea alegerilor parlamentare. Tăriceanu: ”Intuiesc reacția lui Orban” (sursa foto: Facebook)

Dupa ce a urmarit, miercuri, asemeni opiniei publice din Romania, felul in care premierul Dancila a reprezentat Guvernul in Parlamentul European, in cadrul dezbaterii privind statul de drept din Romania, al doilea om in stat a avut doar cuvinte de lauda la adresa sefei Executivului.

Astfel, de la Parlament, Tariceanu i-a transmis public Vioricai Dancila „aprecieri pentru modul in care s-a prezentat, care ii face cinste si si face cinste Romaniei”.

Totodata, liderul ALDE a pus punctul pe i in privinta unui aspect de netrecut cu vederea cand e vorba de statul roman. „As vrea sa vad si alti romani in masura sa prezinte si sa promoveze si sa apare imaginea si interesele Romaniei, asa cum a facut dna prim-ministru Viorica Dancila astazi. Bravo ei! S-a prezentat foarte bine”, a conchis Calin Popescu Tariceanu.

sursa foto: gov.ro

Dancila s-a adresat reprezentantilor PE spunand ca nu a venit „sa dea socoteala”, ci din „respect”, atragand atentia asupra mai multor aspecte ce tin de Mecanismul de Cooperare si Verficare (MCV) dar si asupra interventiei reprezentantilor Jandarmeriei Romane la protestul din 10 august. Ulterior, premierul a avut si o a doua interventie, cand a raspuns intrebarilor primite la reuniunea de la Strasbourg.

author avatar
Cristina Stefan
285 afisari

4 COMENTARII

  1. Domnul Popescu Tăriceanu se străduiește totuși de prin 1990 să fie politician și a ajuns să se vaite că în vremea în care era prim ministru și doamna Monica Macovei ministru al justiției în guvernul pe care îl conducea , justiția a făcut abuzuri cu politicienii ? După semnarea tratatului de aderare la Uniunea Europeană ?

  2. Ați zice că Popescu Tăriceanu se află în categoria politicienilor care au avut cele mai multe ocazii de a demonstra că sunt printre cei mai puțin pregăți și capabili politicieni ?Ați mai zice și că s-a străduit și pentru a nu rata „ocaziile ce i s-au oferit” de a-și pune în evidență lipsa de „calități politice” ?
    Opinați că Popescu Tăriceanu se consideră un fel de „statul de drept” și că ar înțelege că a fost reprezentat în mod favorabil de către doamna prim ministru ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger