AcasăNewsTariceanu isi face partid! Antonescu: Nu as dramatiza deloc! Nu ma mira!

Tariceanu isi face partid! Antonescu: Nu as dramatiza deloc! Nu ma mira!

Crin Antonescu a comentat, miercuri seara, anuntul facut de Calin Popescu Tariceanu privind infiintarea unei noi formatiuni politice si intentia de a candida la prezidentiale, precizand ca nu il mira decizia fostului premier.

“Nu as dramatiza deloc. Nu ma mira. Dupa ceea ce s-a intamplat in cursul zilei de azi, cu episodul in care domnul Tariceanu, impotriva intregului partid, s-a dus la usa domnului Ponta, era si previzibil. Pentru PNL este un deja vu. Am trait aceasta istorie. Dupa 2002, noi nu am fost scutiti de asemenea lucruri. As aminti o intamplare, tot cu niste fosti presedinti ai partidului ca protagonisti, domnii Stolojan si Stoica, o lovitura grea care se voia data partidului in 2006 sau 2007 cand respectivii au trecut din PNL, spre a termina PNL, intr-o zona de putere, si anume puterea prezidentiala Traian Basescu.

Astazi, domnul Tariceanu si cei care il sponsorizeaza politic incearca aceeasi lovitura la adresa PNL. Eu va spun foarte sincer ca PNL rareori a fost intr-un moment de o asemenea unitate si motivatie politica. Privesc, din punctul acesta de vedere, fara emotii ce face domnul Tariceanu, dar cu o nesfarsita jena pentru ca totusi e vorba de un om a carui imagine 20 si ceva de ani a fost asociata cu cea a PNL”, a declarat Antonescu, la “Jocuri de putere”.

Liderul PNL a subliniat ca nu crede ca PSD il va sustine pe Tariceanu la prezidentiale. “Domnul Tariceanu are niste calitati sau ceva ce ar putea fi calitati pentru PSD, dar nu am niciun fel de dubiu in legatura cu faptul ca PSD nu il va sustine nici macar pe Calin Popescu Tariceanu la presedintie. Ca domnul Tariceanu ar putea candida in numele unei formatiuni politice, asta este evident dreptul domniei sale. E un om care ar lua niste voturi in nume personal”, a mai precizat Crin Antonescu.

Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri seara, ca joi va anunta infiintarea unei noi formatiuni liberale si ca este interesat sa candideze la Presedintie, fiind convins ca il va invinge la prezidentiale pe Crin Antonescu.

Foto: ziarulunirea.ro

author avatar
Alina Costache
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger